ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ "ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ"

  • Δημοσιεύτηκε: 2010 / τεύχος 04 / σελίδα 97
Η δημιουργία ενός περιβάλλοντος με ελεγχόμενες συνθήκες θερμοκρασίας, υγρασίας, κίνησης και πίεσης του αέρα, αλλά και ελεγχόμενης μόλυνσης, αποτελεί σήμερα το ζητούμενο για ένα μεγάλο αριθμό χώρων επιστημονικής έρευνας και βιομηχανικής παραγωγής αλλά και νοσοκομείων.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΨΥΞΗ ΜΕΣΩ ΕΔΑΦΟΥΣ

ΨΥΞΗ ΜΕΣΩ ΕΔΑΦΟΥΣ

Το έδαφος παρουσιάζει πολλές δυνατότητες αξιοποίησής του σε τεχνολογίες ψύξης, που μπορούν σήμερα να εφαρμοστούν για την αποδοτική ψύξη των κτιρίων.
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ - ΨΥΞΗΣ ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΔΙΑΣΤΑΣΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ - ΨΥΞΗΣ ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΔΙΑΣΤΑΣΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Αντικείμενο του άρθρου είναι η παρουσίαση των προβλημάτων που εμφανίζονται στα συστήματα θέρμανσης και ψύξης από την υπερδιαστασιολόγηση και αφορούν στη λειτουργία, στη συντήρηση και στην ενεργειακή απόδοση.
ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

Iδιαίτερα σημαντικός για την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση του λειτουργικού κόστους μιας εγκατάστασης είναι ο έλεγχος των συστημάτων κλιματισμού στις σύγχρονες κτιριακές μονάδες.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.