ΚΟΥΖΙΝA. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ & ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
- Δημοσιεύτηκε: 2002 / τεύχος 148 / σελίδα 95
Οι αλλαγές στον τρόπο ζωής και κυρίως η έλλειψη χρόνου, έχουν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη της κουζίνας και έχουν οδηγήσει τους μελετητές και τους κατασκευαστές επίπλων αλλά και συσκευών στην εύρεση λύσεων που βοηθούν στην οργάνωση αλλά και την εργονομία του χώρου.
Download attachments:
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ
Σχεδιασμός με γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας και νερού και τη χρήση φιλικών υλικών προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
ΚΟΥΖΙΝΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΥΛΙΚΑ
Η κουζίνα στους χώρους εστίασης πρέπει να σχεδιαστεί έτσι, ώστε να είναι πλήρως λειτουργική και άνετη για οργανωμένη εργασία, να καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησης και να τηρεί τους κανόνες…
YΠΑΙΘΡΙΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΣΕ ΚΗΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΜΑΤΑ
ΙΔΕΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ Οι σύγχρονες υπαίθριες κουζίνες μπορούν να προσφέρουν όλες τις ανέσεις μιας εσωτερικής κουζίνας με υπερεπαρκή χώρο για προετοιμασία γευμάτων. Σε συνδυασμό με ένα διαμορφωμένο χώρο εστίασης,…