ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ: ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

  • Δημοσιεύτηκε: 2018 / τεύχος 2 / σελίδα 77

Η επιτυχία στο σχεδιασμό του φωτισμού ενός εστιατορίου αξιολογείται ως προς τη δημιουργία της κατάλληλης ατμοσφαίρας, την ικανοποίηση των ιδιαίτερων αναγκών και επιθυμιών του κάθε ατόμου - πελάτη, την ιδανική παρουσίαση των εδεσμάτων, καθώς και την ανάδειξη τησ αρχιτεκτονικής και διακόσμησης του χώρου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΚΤΥΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

ΔΙΚΤΥΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

H αυξανόμενη σημασία της καλωδιακής υποδομής στα σύγχρονα κτίρια επιβάλλει την ενεργοποίηση των μελετητών και προς την κατεύθυνση αυτή με την ένταξη των αντίστοιχων συστημάτων στο σχεδιασμό του κτιρίου.
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Παράμετροι σχεδιασμού και σύγχρονες τεχνολογίες, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επαγγελματικούς χώρους, ώστε να επιτυγχάνονται υψηλές τιμές της έντασης του φωτισμού με όσο το δυνατόν χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και με…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.