ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ: ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
- Δημοσιεύτηκε: 2018 / τεύχος 2 / σελίδα 77
Η επιτυχία στο σχεδιασμό του φωτισμού ενός εστιατορίου αξιολογείται ως προς τη δημιουργία της κατάλληλης ατμοσφαίρας, την ικανοποίηση των ιδιαίτερων αναγκών και επιθυμιών του κάθε ατόμου - πελάτη, την ιδανική παρουσίαση των εδεσμάτων, καθώς και την ανάδειξη τησ αρχιτεκτονικής και διακόσμησης του χώρου.
Download attachments:
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
ΦΩΤΙΣΜΟΣ LED - ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ & ΤΩΝ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ
Ο φωτισμός LED αποτελεί χωρίς αμφιβολία την πιο σημαντική εξέλιξη στην τεχνολογία του φωτισμού από την ίδια την επινόηση του ηλεκτρικού φωτός. Η χρήση των προσιτών πλέον LED κρίνεται επιβεβλημένη…
ΔΙΚΤΥΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ
H αυξανόμενη σημασία της καλωδιακής υποδομής στα σύγχρονα κτίρια επιβάλλει την ενεργοποίηση των μελετητών και προς την κατεύθυνση αυτή με την ένταξη των αντίστοιχων συστημάτων στο σχεδιασμό του κτιρίου.
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
Παράμετροι σχεδιασμού και σύγχρονες τεχνολογίες, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επαγγελματικούς χώρους, ώστε να επιτυγχάνονται υψηλές τιμές της έντασης του φωτισμού με όσο το δυνατόν χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και με…