Χρυσή Τομή Α.Ε

Η Χρυσή Τομή Α.Ε ιδρύθηκε το 1999, με στόχο να προσφέρει υπηρεσίες επιπέδου στους τομείς του σχεδιασμού και της κατασκευής κτιρίων και χώρων.
Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση, τα μέλη της οποίας αποτελούνται από αναγνωρισμένους μηχανικούς με εξειδίκευση σε τομείς και ειδικότητες που λειτουργούν συμπληρωματικά και συλλογικά.
Το όνομα της εταιρείας, Χρυσή Τομή, συνοψίζει και τη φιλοσοφία της: Η συνεχής αναζήτηση και διατήρηση της Χρυσής Τομής, της ιδανικής ισορροπίας σε κάθε πτυχή της ζωής, αποτελεί όχι μόνο έναν τρόπο σκέψης και μια στάση ζωής για την ομάδα αλλά και τη βάση πάνω στην οποία οικοδομείται κάθε συνεργασία και κάθε έργο.

Η Χρυσή Τομή Collective Architecture σχεδιάζει μαζί με τους πελάτες της, τη στρατηγική ενεργειών. Ενισχύει τις εργασίες που απαιτούνται, για ένα άρτιο αποτέλεσμα με συνοχή στον χώρο, στην επικοινωνία και στη συνολική εικόνα της εταιρίας του. Σχεδιάζει και διαμορφώνει τους χώρους προσδίδοντας μοναδικά στοιχεία με ιδιαίτερα και ουσιαστικά γνωρίσματα, δημιουργώντας ένα σύνολο στοιχείων που συνιστούν τη μοναδικότητα του χώρου.
Η αρχιτεκτονική συναντάει τη γραφιστική, τη γλυπτική και το interior design, δημιουργώντας τη συλλογική αρχιτεκτονική που εκφράζει κάθε έργο της.

ChrisiTomi Logo Greek RGB

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

website: www.xrysitomi.gr
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ.: 2106131174
Διεύθυνση: Αίαντος 4, Βριλήσσια, Τ.Κ: 15235

ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Oikos Boutique Residences στην Κεφαλλονιά1     Ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου στο Καλαμακι     Νέο Κτίριο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Παλλήνη

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.