ΜΠΑΛΛΙΑΝ ΤΕΧΝΙΚΗ

1970 – 2000
Ο Παύλος Μπαλλιάν δραστηριοποιείται στον τομέα έργων πολιτικού μηχανικού παρέχοντας υπηρεσίες Τεχνικού Συμβούλου και κατασκευάζοντας έργα για σημαντικούς πελάτες. Πολλοί από τους πελάτες της πρώτης αυτής περιόδου εξακολουθούν και σήμερα να συνεργάζονται μαζί μας.

2000 – 2010
Η Ανώνυμος Εταιρεία “ΜΠΑΛΛΙΑΝ ΤΕΧΝΙΚΗ“ ιδρύεται το 2002 διευρύνοντας τον κύκλο εργασιών, το πελατολόγιο και το ανθρώπινο δυναμικό της.

2010 – σήμερα
Η ΜΠΑΛΛΙΑΝ ΤΕΧΝΙΚΗ έχει αναδειχθεί σε μία από τις πιο αξιόπιστες μεσαίου μεγέθους κατασκευαστικές εταιρείες στη χώρα μας, ενώ παράλληλα, για συγκεκριμένους πελάτες της, κατασκευάζει έργα και στο εξωτερικό (Γαλλία, Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία).

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Η Εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα κατασκευής οικοδομικών έργων του Ιδιωτικού Τομέα στις κατηγορίες:
- Βιομηχανία
- Αναψυχή
- Εμπόριο
- Ξενοδοχεία
- Γραφεία
- Κατοικίες
- Εκπαίδευση
- Ειδικά Έργα

Ο τύπος των υπηρεσιών για την κατασκευή των έργων διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες του έργου και τις απαιτήσεις του εργοδότη, που έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μεμονωμένες ή το σύνολο από τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας:

- Τεχνικού Συμβούλου
- Διεύθυνσης Έργου (Project ή Construction Management)
- Κατασκευής

BALLIAN LOGO FINAL GR

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

website: www.ballian.gr
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ.:210 9537071
Διεύθυνση: Γ. Κανακίδη – Θ. Κοσμερίδη 2, Καλλιθέα Αττικής, ΤΚ: 17676

ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

PRODEA BALLIAN     ΚΤΙΡΙΟ Ε BALLIAN     PL FERMOR BALLIAN

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.