Ελαφρά γυάλινα διαχωριστικά γραφείου

Ο νέος χώρος της εταιρείας "Enthoosia", που βρίσκεται στην οδό Βουκουρεστίου στην Αθήνα, συνδυάζει το στοιχείο της "open plan" προσέγγισης με μια μοντέρνα, απέριττη αισθητική.
Σκυρόδεμα, μέταλλο, γυαλί και εμφανείς εγκαταστάσεις, που διατρέχουν το κτίριο, δίνουν στο χώρο έναν έντονο, μοντέρνο και απέριττο χαρακτήρα.
Ο σχεδιασμός ακολουθεί λιτές γραμμές, σε μεγάλες ευθείες, που οργανώνουν το χώρο σε εργασιακούς και κοινόχρηστους χώρους. Τα εσωτερικά χωρίσματα είναι ελάχιστα και με λεπτό σκελετό, ώστε ο εργασιακός χώρος να καρπώνεται όσο γίνεται περισσότερη άνεση και διαμπερότητα. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται και η ευελιξία στις μελλοντικές προσαρμογές της εταιρίας.
ΦΩTOΓPAΦOΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΠΑΣ

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Στοιχεία φύτευσης ως διαχωριστικά θέσεων εργασίας

Στοιχεία φύτευσης ως διαχωριστικά θέσεων εργασίας

Τα φυτά είναι ένα στοιχείο που επαναλαμβάνεται στο χώρο, διαμορφώνοντας την αίσθηση ιδιωτικότητας μεταξύ των θέσεων εργασίας, ενώ παράλληλα επιτρέπουν στο φως να διαχέεται ομοιόμορφα και να δημιουργεί ένα ενδιαφέρον…
Γυάλινο διαχωριστικό σε γραφείο

Γυάλινο διαχωριστικό σε γραφείο

Βασικό στοιχείο της σύνθεσης αποτελεί το κεντρικό πέτασμα, το οποίο ως μια απόλυτη χειρονομία, έρχεται να επιμερίσει το γραφείο στις αντίστοιχες λειτουργίες. Η κατασκευή, συντεθειμένη από μέταλλο και γυαλί, έρχεται…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.