Γυάλινα χωρίσματα σε χώρο γραφείων

Στο πλαίσιο ανακαίνισης και αναδιαρρύθμισης ενός χώρου γραφείων στη Θεσσαλονίκη, όλοι οι γραφειακοί χώροι αναπτύσσονται εκατέρωθεν ενός κεντρικού, τεθλασμένου διαδρόμου. Οι επιφάνειες των γραφειακών χώρων προς τον κεντρικό διάδρομο είναι γυάλινες, προσφέροντας άπλετο φωτισμό και διαφάνεια στους χώρους. Παράλληλα, κατά μήκος του διαδρόμου αυτού αναπτύσσονται μεταλλικές περσίδες με ανάποδα, κρεμαστά φυτά, ενώ πολύχρωμα γραφιστικά εξασφαλίζουν την ημιδιαφάνεια των γραφειακών χώρων. Η επέμβαση είχε στόχο την κατάργηση των ορίων των χώρων γραφείων ώστε να υπάρχει διαφάνεια και αλληλεπίδραση όλων των εργαζομένων. Νέοι γραφειακοί χώροι της εταιρείας Τechnip-TAP. Φωτογραφίες: Γ. Παπαδόπουλος

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Ξύλινη επένδυση τοίχου και οροφής

Ξύλινη επένδυση τοίχου και οροφής

Η κύρια είσοδος της κατοικίας οριοθετείται από μία ξύλινη κατασκευή από πηχάκια, η οποία επενδύει τόσο τον τοίχο όσο και την οροφή, ενώ παράλληλα λειτουργεί ως αποθηκευτικός χώρος από την…
Πατάρι ύπνου με μεταλλική κατασκευή

Πατάρι ύπνου με μεταλλική κατασκευή

Στο πλαίσιο μετατροπής ενός βιομηχανικού κτιρίου σε σουίτες, το μεταλλικό πατάρι διαμορφώνεται ως χώρος ύπνου. Καθώς αυτονομείται στατικά, εντάσσεται σε χώρο διημέρευσης, αξιοποιώντας το διπλό ύψος του παλαιού βιομηχανικού κελύφους.…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.