Τζάκι στη σουίτα του Park Hyatt Milano hotel

  • Flaviano Capriotti

Ο αρχιτέκτονας Flaviano Capriotti ερμηνεύει το πνεύμα ενός εμβληματικού ξενοδοχείου, σχεδιάζοντας χώρους με διακριτική, ψιθυριστή πολυτέλεια.
Στη μία εκ των τριών επώνυμων σουιτών, την Montenapoleone, η λογική συμμετρία των χώρων, με εισόδους στο κέντρο των δωματίων, διακόπτεται μόνο στην περιοχή που χωρίζει το σαλόνι από την τραπεζαρία. Εδώ, υπάρχει ένα τζάκι δύο όψεων με κοίλη πλευρά από χαλκό και πίσω μέρος από μάρμαρο. Η σχεδίαση του τζακιού και οι επιλογές υλικών αντικατοπτρίζουν τη σύγχρονη αισθητική με κλασικές πινελιές που χαρακτηρίζει τον σχεδιασμό των σουιτών του ξενοδοχείου, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν μια αίσθηση ζεστασιάς και κομψότητας που είναι κομβική για την όλη εμπειρία των φιλοξενούμενων.

Αρχιτέκτονας: Flaviano Capriotti
Φωτογραφίες: Filippo e Andrea Tagliabue

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Τζάκι σε βεράντα

Τζάκι σε βεράντα

Σε ένα σπίτι όπου ο εσωτερικός χώρος είναι σε συνέχεια με τον εξωτερικό, το τζάκι δίνει ζωή στο καθιστικό της Βεράντας. Pilbrow Residence στη νέα Ζηλανδία.
Μία πέργκολα με τζάκι σε κατοικία στην Καλιφόρνια

Μία πέργκολα με τζάκι σε κατοικία στην Καλιφόρνια

Μία μοντέρνα κατοικία που σχεδιάστηκε σε σχήμα L  στην Καλιφόρνια. Το σπίτι τοποθετήθηκε σε ένα τοπίο περιτριγυρισμένο από την φύση. Στο αίθριο τοποθετήθηκε ένα ορθογώνιο τζάκι από σκυρόδεμα που κερδίζει…
Τζάκι ενσωματωμένο στο υαλοστάσιο καθιστικού

Τζάκι ενσωματωμένο στο υαλοστάσιο καθιστικού

Πρόκειται για την κύρια κατοικία ζευγαριού από τη Γαλλία, που αποφάσισε να ζήσει μόνιμα στη νότια Κρήτη λίγο έξω από τον οικισμό Κεραμές του νομού Ρεθύμνου. Η επιθυμία του ζευγαριού για…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.