Ξύλινη επένδυση σκάλας

Ο χώρος εισόδου διαχωρίζεται με κατακόρυφα ξύλινα στοιχεία από το καθιστικό. Με το ίδιο ξύλο επενδύεται και η σκάλα που οδηγεί στον όροφο. Κατοικία στη Λεμεσό. Αρχιτεκτονική μελέτη Μαρίνος Μαρίνου. Φωτογραφία Χρήστος Παπαντωνίου.

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Κλιμακοστάσιο με γυάλινη οροφή

Κλιμακοστάσιο με γυάλινη οροφή

Στο τελευταίο επίπεδο κλιμακοστασίου κατασκευάστηκε κεκλιμένο υαλοπέτασμα. Κατοικία στη Θεσσαλονίκη. Φωτογραφία Γιάννης Ψαθάς.
Μεταλλική σκάλα σε ανακαινισμένο κτίριο

Μεταλλική σκάλα σε ανακαινισμένο κτίριο

Η κατοικία "La Diana" προέρχεται από τη συνένωση ενός παλιού  εμπορικού χώρου και ενός διαμερίσματος στη Βαρκελώνη. Εμβαδό 136,0 m². Υπεύθυνοι Αρχιτέκτονες Clàudia Raurell, Joan Astallé, Marc Peiró. Η αρχιτεκτονική στρατηγική…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.