Κλιμακοστάσιο ως αμφιθέατρο

Το κεντρικό κλιμακοστάσιο του κτιρίου γραφείων πληροφορικής παίρνει τη μορφή αμφιθεάτρου, με στόχο τη διαμόρφωση ενός σημείου συνάντησης των εργαζομένων αλλά και τη φιλοξενία εκδηλώσεων.
Φωτογραφία: Μαριάννα Μπίστη

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Μεταλλική σκάλα με ξύλινα πατήματα

Μεταλλική σκάλα με ξύλινα πατήματα

Μεταλλική σκάλα με ξύλινα πατήματα στην κατοικία Γιώργου & Άντρης, στην Κύπρο. Αρχιτεκτονική Μελέτη Vardastudio architects and designers Φωτογραφία Creative photo room. 
Μεταλλική σκάλα σε ανακαινισμένο κτίριο

Μεταλλική σκάλα σε ανακαινισμένο κτίριο

Η κατοικία "La Diana" προέρχεται από τη συνένωση ενός παλιού  εμπορικού χώρου και ενός διαμερίσματος στη Βαρκελώνη. Εμβαδό 136,0 m². Υπεύθυνοι Αρχιτέκτονες Clàudia Raurell, Joan Astallé, Marc Peiró. Η αρχιτεκτονική στρατηγική…
Σκάλα - βιβλιοθήκη σε διαμέρισμα στο Άμστερνταμ

Σκάλα - βιβλιοθήκη σε διαμέρισμα στο Άμστερνταμ

Σε αυτό το διαμέρισμα στο Άμστερνταμ, ο σχεδιασμός της κλίμακας, πέραν της σύνδεσης των δύο ορόφων, είναι επηρεασμένος από την επαγγελματική ενασχόληση των ιδιοκτητών με το βιβλίο και τις τέχνες.…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.