Φυτεμένος τοίχος σε μπάνιο

  • Kireeva Anna

Η κατοικία βρίσκεται σε ένα κατάφυτο δάσος. Με στόχο να μεταφερθούν στο εσωτερικό της κατοικίας τα χαρακτηριστικά του τόπου, το πράσινο εισβάλλει δυναμικά στο σχεδιασμό και κυριαρχεί σε κάθε χώρο του σπιτιού. Στο μπάνιο, τα φυσικά υλικά συνδυάζονται σε ένα ουδέτερο χρωματικό υπόβαθρο, όπου πρωταγωνιστεί η φύτευση. Η ελεύθερη μπανιέρα και το ντους οργανώνονται σε ένα διάδρομο από βότσαλα, οι φεγγίτες διαχέουν το φυσικό φωτισμό, ενώ ο τεχνητός φωτισμός προσδίδει ατμοσφαιρικότητα στο χώρο. "Black house in the woods". Φωτογραφίες: Kireeva Anna.

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Μπάνιο με μεταλλική επένδυση

Μπάνιο με μεταλλική επένδυση

Οι τοίχοι και το δάπεδο στο μπάνιο είναι επενδυμένοι με πανέλα μεταλλικά. Ένας μεγάλος βράχος χρησιμεύει ως ένα σκαμνί και μια υπαίθρια πισίνα είναι προσβάσιμη μέσω συρόμενης πόρτας.
Μπάνιο με ελεύθερη μπανιέρα

Μπάνιο με ελεύθερη μπανιέρα

Δάπεδο από σκυρόδεμα, ξύλινο έπιπλο και μια ελεύθερη μπανιέρα μπροστά στο τεράστιο παράθυρο δίνουν καλοκαιρινή εικόνα σε ένα σύγχρονο μπάνιο παραθεριστικής κατοικίας στην Αυστραλία. Αρχιτεκτονική μελέτη: Jam Architecture. 
Ελεύθερη μπανιέρα σε υπνοδωμάτιο

Ελεύθερη μπανιέρα σε υπνοδωμάτιο

Η κύρια κρεβατοκάμαρα διαθέτει μια μπανιέρα οβάλ σχήματος, η οποία περιβάλλεται από γυάλινο διαχωριστικό. Ξύλινο δάπεδο, εμφανές σκυρόδεμα, και μεγάλα ανοίγματα προς τον κήπο με την πισίνα διαμορφώνουν τον εσωτερικό…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.