Ενιαίος χώρος βεστιαρίου - μπάνιου

Η ειδική μεταλλική κατασκευή ντουλάπας με μπρονζέ τζάμια και καθρέφτες δημιουργεί ένα παιχνίδι αντανακλάσεων και οπτικής μεγέθυνσης του χώρου, ενώ βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με το έπιπλο νιπτήρα. Ήπιες αποχρώσεις και ισχυρές λεπτομέρειες συνυπάρχουν αποδίδοντας μία αισθητική αφαιρετικής πολυτέλειας, ενώ οι minimal γραμμές συμβάλλουν στη δημιουργία ενός καθαρού και ιδιαίτερα ατμοσφαιρικού αποτελέσματος. Παραλιακό διαμέρισμα στη Βουλιαγμένη. Φωτογραφίες: Παναγιώτης Βουμβάκης.

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Γυάλινο διαχωριστικό σε μπάνιο

Γυάλινο διαχωριστικό σε μπάνιο

Ένα διαχωριστικό από το δάπεδο ως την οροφή απομονώνει την τουαλέτα και την ντουσιέρα από το υπόλοιπο μπάνιο, σε κατοικία στο Σαν Φραντσίσκο. Φωτογραφία Bruce Damonte.
Μπάνιο με ελεύθερη μπανιέρα

Μπάνιο με ελεύθερη μπανιέρα

Δάπεδο από σκυρόδεμα, ξύλινο έπιπλο και μια ελεύθερη μπανιέρα μπροστά στο τεράστιο παράθυρο δίνουν καλοκαιρινή εικόνα σε ένα σύγχρονο μπάνιο παραθεριστικής κατοικίας στην Αυστραλία. Αρχιτεκτονική μελέτη: Jam Architecture. 
Ελεύθερη μπανιέρα σε υπνοδωμάτιο

Ελεύθερη μπανιέρα σε υπνοδωμάτιο

Η κύρια κρεβατοκάμαρα διαθέτει μια μπανιέρα οβάλ σχήματος, η οποία περιβάλλεται από γυάλινο διαχωριστικό. Ξύλινο δάπεδο, εμφανές σκυρόδεμα, και μεγάλα ανοίγματα προς τον κήπο με την πισίνα διαμορφώνουν τον εσωτερικό…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.