Ενιαίος χώρος βεστιαρίου - μπάνιου

Η ειδική μεταλλική κατασκευή ντουλάπας με μπρονζέ τζάμια και καθρέφτες δημιουργεί ένα παιχνίδι αντανακλάσεων και οπτικής μεγέθυνσης του χώρου, ενώ βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με το έπιπλο νιπτήρα. Ήπιες αποχρώσεις και ισχυρές λεπτομέρειες συνυπάρχουν αποδίδοντας μία αισθητική αφαιρετικής πολυτέλειας, ενώ οι minimal γραμμές συμβάλλουν στη δημιουργία ενός καθαρού και ιδιαίτερα ατμοσφαιρικού αποτελέσματος. Παραλιακό διαμέρισμα στη Βουλιαγμένη. Φωτογραφίες: Παναγιώτης Βουμβάκης.

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Διαμόρφωση λουτρού σε ανακαίνιση νεοκλασικού στο Θησείο

Διαμόρφωση λουτρού σε ανακαίνιση νεοκλασικού στο Θησείο

Πρόκειται για ένα νεοκλασικό, διατηρητέο, διώροφο κτίριο στο Θησείο, μέσα στην καρδιά της Αθήνας, βορειοδυτικά της Ακρόπολης. Το κτίριο ανακαινίστηκε και ενοποιήθηκε με δύο γειτονικά κτίρια, μικρότερης ιστορικής αξίας, δημιουργώντας…
Ελεύθερη μπανιέρα σε υπνοδωμάτιο

Ελεύθερη μπανιέρα σε υπνοδωμάτιο

Σε παραλιακό διαμέρισμα στη Βουλιαγμένη, κυρίαρχο στοιχείο στο χώρο του υπνοδωματίου είναι η ανοιχτή μπανιέρα. Κύρια στοιχεία των επενδύσεων είναι η χρήση ταπετσαρίας ιαπωνικού σχεδιασμού σε τοίχους και ταβάνι, η…
Διαμόρφωση μπάνιου σε κατοικία στη Μύκονο

Διαμόρφωση μπάνιου σε κατοικία στη Μύκονο

Ο χώρος του μπάνιου χωρίζεται με γυάλινα διαχωριστικά από τους χώρους του WC και του λουτρού. Ο σχεδιασμός αναδεικνύει την απλότητα της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, μέσα από τη χρήση μινιμαλιστικών αντικειμένων,…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.