Διαμόρφωση κουζίνας σε επέκταση κατοικίας

Η επέμβαση, μια καινοτόμος επέκταση κατοικίας στο βόρειο Λονδίνο, έγινε με εμφανή τούβλα και με γλυπτική διάθεση, από το γραφείο Bureau de Change. Η κουζίνα πήρε νέα θέση στο μπροστινό μέρος του σπιτιού - έναν συχνά υπολειτουργικό, ξεχασμένο χώρο. Εδώ, διατηρούνται τα αρχικά χαρακτηριστικά του σπιτιού, που τονίζονται από το σκούρο πράσινο χρώμα των ντουλαπιών, τις λευκές κορνίζες στην οροφή και τους τόνους των υπόλοιπων υλικών. Χαρακτηριστική είναι η αλλαγή στην επεξεργασία του δαπέδου: οι στενές σανίδες ξύλου του χώρου της τραπεζαρίας, διαχωρίζονται με ευθυγραμμισμένο αρμό από το λείο σκυρόδεμα του δαπέδου της κουζίνας. Φωτογραφίες: Ben Blossom

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Ανοιχτή κουζίνα

Ανοιχτή κουζίνα

Ανοιχτή κουζίνα με άπλετο φως, οροφή από δοκούς σκυροδέματος και βιομηχανικό δάπεδο σε μονοκατοικία στο Κέιπ Τάουν. Αρχιτέκτονες Saota. Φωτογραφία Adam Letch.
Καθιστικό σε ορεινη παραθεριστική κατοικία

Καθιστικό σε ορεινη παραθεριστική κατοικία

Ένα οικογενειακό "καταφύγιο" στην έρημο του Αϊντάχο, κατασκευασμένο με πέτρινη βάση για να αποφύγει τις πλημμύρες και να προσφέρει την καλύτερη θέα στο γύρω τοπίο. Το "Teton Residence¨ είναι ένα…
Μια μικρή εργονομική κουζίνα

Μια μικρή εργονομική κουζίνα

Το διαμέρισμα Argentona φιλοξενεί ένα ζευγάρι από τη Νορβηγία σε περιόδους διακοπών. Επιθυμούσαν λοιπόν μια πολύ μικρή, αλλά εργονομική κουζίνα για να έχουν περισσότερο χώρο διαβίωσης και να διατηρούνται καθαρές…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.