Επενδύσεις καταστήματος με γυψοσανίδες

  • Anne Holtrop

Στην ανακαίνιση του καταστήματος του Maison Margiela στο Λονδίνο έχουν προστεθεί τοίχοι από υφαντικές φόρμες, οι οποίοι αντικατοπτρίζουν τις τεχνικές κατασκευής ενδυμάτων της μάρκας. Στο κατάστημα επικρατεί μια απαλή τονικά χρωματική παλέτα, με το λευκό να κυριαρχεί τους γύψινους τοίχους και τις οροφές να διατηρούν το φυσικό τους φινίρισμα, σε συνδυασμό με τα δάπεδα και τα φωτιστικά από τραβερτίνη.
Φωτογραφίες: Henry Bourne

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Διαμόρφωση χώρου υποδοχής

Διαμόρφωση χώρου υποδοχής

Στο φαρμακείο Mole στον Πειραιά, ο χώρος υποδοχής στο επίπεδο του ισογείου διαμορφώνεται με φύλλα διάτρητου αλουμινίου, επισημαίνοντας τη λειτουργία του χώρου. Στην κατασκευή ενσωματώνεται τεχνητός φωτισμός, αναδεικνύοντας τα μοτίβα…
Εσωτερικοί κήποι σε χώρο γραφείων

Εσωτερικοί κήποι σε χώρο γραφείων

Η ενοποίηση του 3ου και του 4ου ορόφου, μέσω της διάνοιξης διαφορετικού μεγέθους οπών στη μεσαία πλάκα, αποσκοπεί στη σύνδεσή τους για λόγους λειτουργικούς και οπτικούς, αυξάνοντας το σχετικό ύψος…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.