Open plan χώροι κτιρίου γραφείων

  • Infinitive architecture

Στο βιοκλιματικό κτίριο γραφείων "The Vibes Co-Space" οι open plan χώροι με τα μοντέρνα χρώματα προωθούν τη συνεργασία και τη δημιουργικότητα.
Φωτογραφία: NQ HIÊN

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Διαμέρισμα σε σοφίτα

Διαμέρισμα σε σοφίτα

Διαμόρφωση σοφίτας σε ενιαίο φωτεινό διαμέρισμα με κεκλιμένη οροφή  και τζάκι. Rounded Loft, διαμέρισμα στην Πράγα.
Αποκατάσταση αποθήκης

Αποκατάσταση αποθήκης

Διαμόρφωση κατοικίας σε ανακαινισμένη παλιά αποθήκη φάρμας, κτίσμα του 18ου αιώνα, κοντά στον ποταμό Πάρμα στην ιταλία. Φωτογραφία Paola De Pietri.
Διαμόρφωση εσωτερικού με ξύλινα στοιχεία

Διαμόρφωση εσωτερικού με ξύλινα στοιχεία

Οι αρχιτέκτονες εστίασαν στη δημιουργία ενός μοντέρνου, μινιμαλιστικού χώρου με διπλό ύψος χρησιμοποιώντας ως κεντρικό στοιχείο την ξύλινη σκάλα και αξιοποιώντας το φυσικό φως.Φωτογραφία: Risou

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.