"Πράσινοι" χώροι σε κτίριο γραφείων

  • Infinitive architecture

Στο βιοκλιματικό κτίριο γραφείων "The Vibes Co-Space" οι χώροι πρασίνου προσφέρουν μια ήρεμη και γαλήνια ατμόσφαιρα διακοπών στο κέντρο της πόλης.
Φωτογραφία: NQ HIÊN

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Καθιστικό σε κυκλική διάταξη

Καθιστικό σε κυκλική διάταξη

Στο πλαίσιο ανακαίνισης μιας κατοικίας στη Μύκονο, το καθιστικό διαμορφώνεται σε μία κυκλική διάταξη, συμβολίζοντας την έννοια του σπιτιού και της "εστίας". Η κυκλική δομή υπογραμμίζεται και από τον κυκλικό…
Καθιστικό με εσωτερικό αίθριο

Καθιστικό με εσωτερικό αίθριο

Το ισόγειο αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο διημέρευσης με κουζίνα, τραπεζαρία και καθιστικό. Μια αίσθηση άνεσης χαρακτηρίζει αυτό το χώρο, ο οποίος είναι διώροφος σε ύψος και διπλασιάζεται σε βάθος,…
Πατάρι ως υπνοδωμάτιο σε ξενοδοχείο

Πατάρι ως υπνοδωμάτιο σε ξενοδοχείο

Σεβόμενοι τις υφιστάμενες αναλογίες ανοιγμάτων του κτιρίου και εκμεταλλευόμενοι τα διπλά ύψη του παλιού βιομηχανικού κελύφους στους ορόφους, οι αρχιτέκτονες δημιούργησαν σε ορισμένα διαμερίσματα του ξενοδοχείου "The Foundry Hotel" χώρους…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.