Κρεβατοκάμαρα με βεστιάριο σε διαμέρισμα

Στο Λαιμό της Βουλιαγμένης, έναν τόπο με απαράμιλλο φυσικό κάλλος και ιδανικό κλίμα, βρίσκεται το διαμέρισμα δεύτερου ορόφου, με απρόσκοπτη θέα προς την θάλασσα.
Υλικά και εξοπλισμός υψηλών προδιαγραφών, καθώς και ειδικές custom made εφαρμογές υψηλής λειτουργικότητας καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του εσωτερικού, προκειμένου να ικανοποιήσουν πλήρως τις ανάγκες των οικιστών. Ο κύριος χώρος αποτελείται από open plan σαλόνι και κουζίνα, με καθαρές γραμμές, όπου οι υφές των επενδύσεων και οι κρυφοί φωτισμοί είναι τα κύρια αρχιτεκτονικά στοιχεία. Η μία ζώνη, στο χώρο του master bedroom, αποτελείται από το χώρο του υπνοδωματίου και του βεστιαρίου (walk in closet), που διαχωρίζονται από κοινή μεσοτοιχία. Κύρια στοιχεία των επενδύσεων είναι η χρήση ταπετσαρίας ιαπωνικού σχεδιασμού σε τοίχους και ταβάνι, εμπνευσμένης από την ενέργεια της φύσης. Η ειδική μεταλλική κατασκευή ντουλάπας με μπρονζέ τζάμια και καθρέφτες δημιουργεί ένα παιχνίδι αντανακλάσεων και υποσυνείδητης διαπλάτυνσης του χώρου. Η κάθετη ''υγρή'' ζώνη των μπάνιων, αποτελείται από το en suite μπάνιο, με το έπιπλο νιπτήρα και beaute να βρίσκεται σε επικοινωνία με το walk-in closet, το χώρο με την ανοιχτή μπανιερά στην κρεβατοκάμαρα και το WC των επισκεπτών. Φωτογραφίες: Παναγιώτης Βουμβάκης

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Καθιστικό σε περβάζι παραθύρου

Καθιστικό σε περβάζι παραθύρου

Κτιστός καναπές σε κατοικία στη Βραζιλία, ο οποίος ενσωματώνεται στο κτιριακό κέλυφος και βρίσκεται σε άμεση επαφή με το μεγάλο υαλοστάσιο. Αρχιτεκτονική μελέτη: Marcio Kogan, Φωτογραφία: Nelson Kon
Μετατροπή αποθήκης σε αρχιτεκτονικό γραφείο

Μετατροπή αποθήκης σε αρχιτεκτονικό γραφείο

Aποθήκη στη Βαρκελώνη μετατρέπεται σε ευέλικτο χώρο συν-εργασίας για αρχιτέκτονες και σχεδιαστές, με ενσωμάτωση επίπλων στους τοίχους και βιομηχανικό δάπεδο. Ο χώρος φιλοξενεί το γραφείο αλλά και συναντήσεις ομάδων έρευνας.Φωτογραφίες José…
Κατάστημα ρούχων στο Λος Άντζελες

Κατάστημα ρούχων στο Λος Άντζελες

Το κατάστημα είναι σχεδιασμένο με μινιμαλιστική διάθεση, με περίπλοκη γεωμετρική ακρίβεια. Ένας ονειρικός χώρος όπου το φως και οι υφές των υλικών συνεργάζονται αρμονικά. Το κατάστημα κέρδισε το "2017 Westside…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.