Κινητές επιφάνειες έκθεσης εμπορευμάτων

  • STILL YOUNG

Οι ειδικά σχεδιασμένες μονάδες έκθεσης εμπορευμάτων είναι κινητές, καθιστώντας δυνατή την προσαρμογή της χωροθέτησής τους σύμφωνα με τις συνθήκες φωτός και προσφέροντας ευελιξία για τη δημιουργία διαφορετικών διατάξεων.
Οι ειδικές κατασκευές αποτελούνται από ξύλινα πλαίσια, μέσα στα οποία τοποθετούνται ακρυλικά χωρίσματα που διαθλούν το φως, δημιουργώντας ένα απαλό και φυσικό αποτέλεσμα.
Φωτογραφίες: SFAP

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Αποκατάσταση βίλας στην Ιταλία

Αποκατάσταση βίλας στην Ιταλία

Σε μια βίλα σε φάρμα του 15ου αιώνα στη Σιένα της Ιταλίας, ο δεύτερος όροφος μετατρέπεται σε σύγχρονη λειτουργική κατοικία με όλες τις ανέσεις. Φωτογραφία Centrofotografico.
Διαμόρφωση διώροφου χώρου σε κατοικία

Διαμόρφωση διώροφου χώρου σε κατοικία

Το "LAM House" βρίσκεται στη Λευκωσία και αποτελεί παράδειγμα κτιρίου σύγχρονης αρχιτεκτονικής, το οποίο προσαρμόζεται στα δεδομένα του τόπου, χρησιμοποιώντας τις παραδοσιακές αρχές του βιοκλιματικού σχεδιασμού. Το ισόγειο αποτελείται από…
Σύγχρονη και κλασσική αισθητική υπνοδωματίου

Σύγχρονη και κλασσική αισθητική υπνοδωματίου

Τα δωμάτια της κατοικίας είναι επιπλωμένα με vintage και σύγχρονα κομμάτια που συνδυάζονται με την αισθητική του χώρου, σε συνδυασμό και με τη χρήση ξύλου teak στη διακόσμηση.Φωτογραφία: Joe Fletcher

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.