Διαμόρφωση καθιστικού σε διαμέρισμα στην Κύπρο

Ως τρόπος διαχωρισμού της χρήσης και της ατμόσφαιρας των διαφόρων χώρων, το επίπεδο του σαλονιού και της τραπεζαρίας τοποθετήθηκε λίγο χαμηλότερα. Χρησιμοποιήθηκαν κυρίως γήινα υλικά - ξύλο, λευκή πέτρα και θερμός φωτισμός- δημιουργώντας έτσι μια πιο οικεία ατμόσφαιρα. Ανάμεσα στον χώρο του διαδρόμου και του καθιστικού, σχεδιάστηκε ένα μπαρ με ψηλά σκαμπό, δημιουργώντας στενότερη σχέση μεταξύ των δύο χώρων.
Φωτογραφίες: Creative Photo Room

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Βιομηχανικό κτίριο μετατρέπεται σε σπίτι

Βιομηχανικό κτίριο μετατρέπεται σε σπίτι

Ένα ερειπωμένο βιομηχανικό κτίριο 160 m² της δεκαετίας του 1980 ανακαινίστηκε για να δημιουργηθεί μία κατοικία με στούντιο στο Μεξικό. Οι αρχιτέκτονες αποκάλυψαν τα δομικά στοιχεία και χρησιμοποίησαν απλές τεχνικές…
Υπνοδωμάτιο σε ενιαίο χώρο

Υπνοδωμάτιο σε ενιαίο χώρο

Στο έργο "Athens Color Cube", στο πλαίσιο αλλαγής χρήσης ενός γραφειακού χώρου σε διαμερίσματα, οι αρχιτέκτονες αξιοποίησαν τον προγενέστερο χαρακτήρα του ενιαίου χώρου. Ο χώρος του υπνοδωματίου διαμορφώνεται ως ένας…
Διαμόρφωση γραφείων πολυεθνικής

Διαμόρφωση γραφείων πολυεθνικής

Σε αυτό το έργο πραγματοποιήθηκε ο επανασχεδιασμός της ρεσεψιόν της έδρας της Accenture στην Αθήνα. Ο στόχος ήταν ένας σχεδιασμός που θα ταιριάζει στο κύρος αυτής της διεθνούς εταιρείας και…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.