Διαμόρφωση εισόδου μονοκατοικίας

  • Orense Arquitectos

Κατά την είσοδο σε αυτή τη μονοκατοικία, ο χώρος σταδιακά μεταμορφώνεται. Αρχικά το φυσικό φως υποδέχεται τον επισκέπτη και καθώς προχωράμε σε έναν σχετικά μικρό χώρο, ο χώρος αυτός όλο και μεγαλώνει, δημιουργώντας το χώρο υποδοχής και κατευθύνοντας αμέσως το βλέμμα στις σκάλες, οι οποίες οδηγούν τελικά στον πρώτο όροφο όπου ο ιδιοκτήτης έχει τη δική του γκαλερί.
Φωτογραφίες: JAG Studio

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Loft στο Κίεβο

Loft στο Κίεβο

Στο κέντρο του Κίεβου, στην Ουκρανία, ένα διαμέρισμα σε μια νέα πολυκατοικία μεταμορφώνεται σε loft θυμίζοντας επανάχρηση παλιού εργοστασιακού χώρου. Επενδύσεις με παλιά τούβλα και ξύλο, όπως και μεγάλα κουφώματα,…
Υπνοδωμάτιο που αξιοποιεί το φυσικό φως

Υπνοδωμάτιο που αξιοποιεί το φυσικό φως

Τα υλικά και χρώματα, που χρησιμοποιήθηκαν στο κύριο υπνοδωμάτιο, επιλέχθηκαν με κριτήριο το αίσθημα συνέχειας και σύνδεσης χώρων και επιφανειών. Η χρήση του εκτεταμένου καθρέπτη, αποτέλεσε επίσης σημαντικό σχεδιαστικό εργαλείο,…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.