Διαμόρφωση γραφείων πολυεθνικής

Σε αυτό το έργο πραγματοποιήθηκε ο επανασχεδιασμός της ρεσεψιόν της έδρας της Accenture στην Αθήνα. Ο στόχος ήταν ένας σχεδιασμός που θα ταιριάζει στο κύρος αυτής της διεθνούς εταιρείας και θα παρέχει έναν ελάχιστο, αλλά κομψό σχεδιασμό. Δυναμικά στοιχεία έχουν τοποθετηθεί στον χώρο, όπως οι κρεμαστές ξύλινες περσίδες στην οροφή, οι μονολιθικοί πέτρινοι όγκοι και ο κατακόρυφος κήπος. Τα υλικά που κυριαρχούν είναι το ξύλο, το λευκό μάρμαρο, το πρωτοποριακό corian και το φυτό βρύο.
Φωτογραφίες: Πυγμαλίων Καρατζάς

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Υπαίθριο καθιστικό

Υπαίθριο καθιστικό

Δόιαμρφωση υπαίθριου στεγασμένου καθιστικού με επένδυση από πέτρα και εμφανές σκυρόδεμα και τζάκι. Κατοικία στο Σχινιά.
Εσωτερικό κατοικίας στη Μαδρίτη

Εσωτερικό κατοικίας στη Μαδρίτη

Σύγχρονη κατοικία στα προάστια της Μαδρίτης, στην Ισπανία, σε μια περιοχή γεμάτη από δασικές εκτάσεις και πεύκα. Η χωρική συνέχεια είναι ένα από τα χαρακτηριστικά αυτού του έργου. Στο ισόγειο, το…
Μετατροπή φυλακής σε ξενοδοχείο

Μετατροπή φυλακής σε ξενοδοχείο

Σχεδιασμένη το 1840 από τον Heinrich Hübsch, έναν από τους πιο γνωστούς αρχιτέκτονες του Μπάντεν, αυτή η πρώην φυλακή στο Offenburg της Γερμανίας, είναι χτισμένη από τον ίδιο κόκκινο ψαμμίτη…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.