Γραφεία σε παλιό σιδηροδρομικό σταθμό

  • ACDF Architecture

Ένας εγκατελειμένος σιδηροδρομικός σταθμός 120 ετών στο παλίο λιμάνι του Μόντρεαλ αποκαταστάθηκε και φιλοξενεί τα γραφεία της  εταιρείας Lightspeed. Στον ανοιχτό χώρο γραφείων τοποθετήθηκε ένα γυαλιστερό εποξειδικό δάπεδο ενώ στις κλειστές αίθουσες συνεδριάσεων μοκέτες. Στην είσοδο, το βινύλικό δάπεδο σε διάφορες αποχρώσεις του γκρι και μαύρου επεκτείνει έναν τοίχο ως ένα ήσυχο σκηνικό για το λογότυπο της εταιρείας. Εμφανή δομικά στοιχεία του κτιρίου παραμένουν στους τοίχους. Φωτογραφίες Adrien Williams

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Ανακαίνιση Loft σε παλιό τυπογραφείο

Ανακαίνιση Loft σε παλιό τυπογραφείο

Ανακαίνιση σοφίτας σε παλιό τυπογραφείο στη Νέα Υόρκη. Το loft μετατράπηκε σε ένα σύγχρονο σπίτι . Ο αρχιτέκτονας απογυμνώνει τα αρχικά δομικά στοιχεία και τα αφήνει εμφανή στον πυρήνα της…
Μετατροπή αποθήκης σε κατοικία

Μετατροπή αποθήκης σε κατοικία

Η κατοικία διαμορφώθηκε σε μια παλιά αποθήκη του '80, η οποία τελευταία λειτουργούσε ως σχολή μαγειρικής στη Μελβούρνη. Οι μελετητές κρατώντας πολλά στοιχεία του κτιρίου, όπως τα δικτυώματα της οροφής,…
Διαμόρφωση εστιατορίου σε παλιά αποθήκη

Διαμόρφωση εστιατορίου σε παλιά αποθήκη

Το αρχιτεκτονικό γραφείο χρησιμοποίησε φυτά σε κρεμαστές γλάστρες, αλλά και νεκρές ρίζες και κλαδιά δέντρων και αντικείμενα από το παλιό κτίριο, για δημιουργήσει το εσωτερικό του εστιατοριου Vivarium στην Bangkok, σε…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.