Ο εξωτερικός ημιυπαίθριος χώρος στην προέκταση της τραπεζαρίας, σε συνδυασμό με το μπάρμπεκιου κάτω από την πέργκολα, προσδίδουν μία ήρεμη και χαλαρή ατμόσφαιρα. Οι τοίχοι είναι επενδυμένοι με τοπική πέτρα, χτισμένοι με τέτοιο τρόπο, ώστε να παραπέμπουν ευθέως στις υπάρχουσες ξερολιθιές, εντάσσοντας ήπια την κατοικία στο περιβάλλον της. Φωτογραφίες: Παναγιώτης Βουμβάκης.

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Είσοδος κατοικίας, ενσωματωμένη στην όψη

Είσοδος κατοικίας, ενσωματωμένη στην όψη

Διαμόρφωση κεντρικής εισόδου με έκκεντρα περιστρεφόμενο μηχανισμό, σε κατοικία στο Άμστερνταμ. Η πόρτα ενσωματώνεται στην εξωτερική επένδυση από οριζόντια ξύλινα στοιχεία. Φωτογραφίες: Drent Fotografen Groep.
Διαμόρφωση και σκίαση αυλής παραδοσιακής κατοικίας

Διαμόρφωση και σκίαση αυλής παραδοσιακής κατοικίας

Στο πλαίσιο αποκατάστασης μιας παραδοσιακής κατοικίας στη Νίσυρο, η αυλή σκιάζεται με ένα ελαφρύ υφασμάτινο πανό και διαμορφώνεται με κτιστά καθιστικά και επένδυση με πατητή τσιμεντοκονία στο γήινο χρώμα της…
Διαμόρφωση αιθρίου σε μονοκατοικία

Διαμόρφωση αιθρίου σε μονοκατοικία

Τo “In light House” βρίσκεται στα Βόρεια προάστια του νομού Αττικής. Για να επιτευχθεί η άμεση επαφή με το περιβάλλοντα χώρο τόσο οπτικά όσο και λειτουργικά. χρησιμοποιήθηκαν μεγάλα ανοίγματα, με…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.