Γεωμετρία προσαρμοσμένη στο τοπίο σαν μονοπάτι

  • Fran Silvestre Arquitectos

Το "Sabater House" στην Αλικάντε ξεδιπλώνεται σαν μια σειρά διασταυρούμενων, επιμήκων μορφών. Οι λεπτοί όγκοι του αντλούν έμπνευση από τα μονοπάτια και προσαρμόζονται στη φυσική τοπογραφία της τοποθεσίας, ανάμεσα σε υπάρχοντα μεγάλα δέντρα και πλαισιώνουν μια σειρά από βεράντες και αυλές.
Φωτογραφίες: Fernando Guerra

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Εξωτερικό καθιστικό σε εξοχική μονοκατοικία

Εξωτερικό καθιστικό σε εξοχική μονοκατοικία

Στην παραθαλάσσια κατοικία Casa la Punta στο Μεξικό, το εξωτερικό καθιστικό - τραπεζαρία διαμορφώνεται ως ένας ανοικτός, αλλά ταυτόχρονα προστατευμένος, χώρος διημέρευσης. Η διάσπαση του όγκου από το κύριο σώμα…
Διαμόρφωση υπαίθριου χώρου μπαρ

Διαμόρφωση υπαίθριου χώρου μπαρ

Το μπαρ στο εστιατόριο ασιατικής κουζίνας, τοποθετημένο στην ταράτσα κτιρίου στο κέντρο της Λάρισας, διαμορφώνεται με βάση τα στοιχεία της ιαπωνικής αρχιτεκτονικής, με το στέγαστρο, τη φύτευση και τις ξύλινες…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.