TSIGAS A.E.

ΦΥΣΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ & ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Η εταιρεία TSIGAS A.E., εδώ και 54 χρόνια, εξειδικεύεται στην κατασκευή Ξύλινων κουφωμάτων, θερμοηχομονωτικών και ενεργειακών υαλοστασίων, παντζουριών, εξωτερικών - εσωτερικών - πυράντοχων - θυρών ασφαλείας και ειδικών κατασκευών, υπηρετώντας με συνέπεια την παράδοση της αισθητικής του ξύλου. Στo εργαστάσιό της, στο Μουζάκι του νομού Καρδίτσας, η TSIGAS A.E. δημιουργεί σύγχρονα Συστήματα Ξύλινων Κουφωμάτων με Ιδανικούς Συντελεστές Αντοχής και Απόλυτες Επιδόσεις Εξοικονόμησης Ενέργειας για οικίες στην πόλη ή την εξοχή, διατηρητέα κτίρια, ξενοδοχεία ή άλλους επαγγελματικούς χώρους.

H εταιρεία TSIGAS A.E. διαθέτει στα Βριλήσσια στην Αθήνα, ένα σύγχρονο φιλόξενο, εκθεσιακό κέντρο, που είναι όλη μέρα στη διάθεση του κοινού για να το καλωσορίσει στη νέα εποχή των Ξύλινων Κουφωμάτων.

SPECIALIZED IN HOTELS.
H εταιρεία πλήρως εξειδικευμένη στην παραγωγή καινοτόμων προϊόντων όπως, Πυράντοχες Ξύλινες πόρτες με πιστοποίηση IFC, ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες και στις υψηλές απαιτήσεις πάσης φύσεως ξενοδοχειακών μονάδων. Aκολουθεί πιστά την παραδοσιακή αρχιτεκτονική διαφυλάσσοντας τον χαρακτήρα του τόπου, εναρμονίζοντας τα σύγχρονα προϊόντα της στο ποικιλόμορφο ελληνικό τοπικό περιβάλλον αλλά και διεθνώς.

logos

Με κορυφαίες διακρίσεις και διεθνές όραμα, η ελληνική εταιρεία TSIGAS A.E. ξεχωρίζει πανευρωπαϊκά για την ποιότητα των Ξύλινων Κουφωμάτων της.

ISO 9001:2015 Πιστοποίηση Παραγωγής και Εμπορίας Ξύλινων Κουφωμάτων
Αριθμός Πιστοποιητικού: 060132542
H εταιρεία TSIGAS A.E., είναι Πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015, (Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας), το οποίο συμμορφώνεται με τους κανόνες και τις σχετικές νομικές απαιτήσεις, όπου αυτό είναι απαραίτητο.

FSC® Chain of Custody Certificate. Πιστοποίηση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Διαχείρισης Δασών.
Η εταιρεία TSIGAS A.E., εφαρμόζει το πρώτυπο FSC® Chain of Custody και αποδεικνύει τη δέσμευσή της για την περιβαλλοντική και δεοντολογική συμπεριφορά της στον κλάδο, παρέχοντας συγκεκριμένα πλεονεκτήματα στο ενδιαφερόμενο κοινό της:
Η εταιρεία, έχει ελεγχθεί και έχει διαπιστωθεί ότι πληροί τις απαιτήσεις του προτύπου FSC-STD-40-004 (Έκδοση 3.0) EN και FSC-STD-50-001 (Έκδοση 2.0) EN από την FSC® Chain Custody και πιστοποιείται για το Εμπόριο Ξυλείας και την Κατασκευή Ξύλινων Πορτών, Παραθύρων & Ξύλινων Κουφωμάτων.

CE Certificate. Ποιότητα με Διεθνείς Πιστοποιήσεις!
H εταιρεία ΤSIGAS Α.Ε. προστρέχει διαρκώς στις Διεθνείς Πηγές Tεχνικών Προτύπων (όπως τα Iδρύματα Tεχνολογίας Κουφωμάτων ift Rosenheim, eph Dresden, MPA Dresden) και φροντίζει να εξασφαλίζει πιστοποιήσεις για τα νέα προϊόντα-λύσεις που παράγει, προκειμένου να εγγυάται τη λειτουργική και ποιοτική τους επάρκεια.
Τα Διεθνή Tεστ, στα οποία υποβάλλονται προϊόντα που προκύπτουν από σχέδια των Eλλήνων μελετητών, διασφαλίζουν τους ιδανικούς δείκτες αντοχής σε ανεμοπίεση και διαπερατότητα στον αέρα, υδατοστεγανότητα, θερμοπερατότητα, για εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και το χαμηλότερο δυνατό κόστος συντήρησης.

RIG Certificate. Πιστοποίηση από τη REMMERS.
H εταιρεία TSIGAS S.A., έχει πιστοποιηθεί από τη γερμανική χημική βιομηχανία REMMERS ότι πληροί τις προϋποθέσεις χρήσης και εφαρμογής των προϊόντων της, ως προς τη βαφή των ξύλινων κουφωμάτων και θυρών που κατασκευάζει. Mε την αυστηρή τήρηση των προδιαγραφών εφαρμογής του Συστήματος των προϊόντων ΙΝDULINE της REMMERS η εταιρεία TSIGAS A.E. εξασφαλίζει στους πελάτες της 10ετή εγγύηση.

IFC Certificate. Πιστοποίηση Πυράντοχων Ξύλινων Θυρών
Αριθμός Πιστοποιητικού: ΙFCC1358
H εταιρεία TSIGAS Α.Ε., διαθέτει Πιστοποιητικό των συστημάτων Πυράντοχων Ξύλινων Θυρών SDP01 για: Halspan FD30, Halspan FD60, Halspan FD90, Halspan FD120, Strebord FD30, Strebord FD60, Warmsprings FD90. Αυτό συμπεριλαμβάνει τις δοκιμές των προϊόντων στο BS476: Μέρος 22, την επιθεώρηση από τον Εργοστασιακό Έλεγχο Παραγωγής, τους διαρκείς ελέγχους επιτήρησης και τις διαρκείς δοκιμές δειγμάτων των προϊόντων, που έχουν ληφθεί από την παραγωγή. Η εξειδίκευση του προϊόντος και το πεδίο εφαρμογής επιτυγχάνει από 30’ έως και 120΄ λεπτά ακεραιότητα, όπως αναφέρονται λεπτομερώς στα ακόλουθα σχεδιαστικά μοντέλα: HS01, HS02, HS03, HS04, HS05, HS06, SS01, SS02, WSS02.

EΔPA - EPΓOΣTAΣIO - ΕΚΘΕΣΗ
1ο χλμ. Mουζακίου - Λαζαρίνας
430 60 Mουζάκι, Kαρδίτσα
T: 24450 43330, 24450 41008
F: 24450 49130, 24450 43050
E: info@tsigas.gr

EKΘEΣΗ BPIΛHΣΣIA
Aναπαύσεως 45 & Διός 49
152 35 Bριλήσσια, Aθήνα
T: 210 613 0098, 210 613 0083
F: 210 613 0083
E: athens@tsigas.gr

https://www.tsigas.gr/el/
TSIGAS A.E.

ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΤΣΙΓΚΑΣ

ΤΣΙΓΚΑΣ

Ξύλινα κουφώματα

Ξύλινα κουφώματα με υψηλά τεχνικά χαρακτηριστικά και διεθνείς πιστοποιήσεις. Η εταιρεία πρόσφατα κατασκεύασε και εφάρμοσε τα ξύλινα κουφώματα της πρόσοψης του διατηρητέου κτιρίου στην οδό

ΤΣΙΓΚΑΣ

ΤΣΙΓΚΑΣ

Ξύλινα κουφώματα

Η εταιρεία TSIGAS Α.Ε. εξειδικεύεται και ανταποκρίνεται άριστα στις υψηλές απαιτήσεις των κατασκευών σε επαγγελματικούς χώρους πάσης φύσεως. Κατασκεύασε και εφάρμοσε τα ξύλινα υαλοστάσια στο

ΤΣΙΓΚΑΣ

ΤΣΙΓΚΑΣ

Ξύλινα κουφώματα

Ξύλινα κουφώματα για νεοκλασικά κτίρια σε πιστά αντίγραφα, σύμφωνα με το στιλ των παλαιών κουφωμάτων, αλλά με όλα τα προτερήματα περί ενεργειακών αποδόσεων, βάσει διεθνών πιστοποιήσεων. Στο

ΤΣΙΓΚΑΣ

ΤΣΙΓΚΑΣ

Εξωτερικές πόρτες

Η εταιρεία TSIGAS Α.Ε. ξεχωρίζει για την εξειδίκευση ειδικών κατασκευών για εξωτερικές πόρτες ανακαίνισης νεοκλασικών κτιρίων. Η συγκεκριµένη εξώπορτα είναι πιστό αντίγραφο της παλαιάς

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.