Schneider Electric

Η Schneider Electric, με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες, είναι ο παγκόσμιος ειδικός στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό της Διαχείρισης Ενέργειας και του Αυτοματισμού στις αγορές του Κτιρίου και της Κατοικίας, της Βιομηχανίας, των Data Centers, της Ενέργειας και των Έργων Υποδομών.

Mε περισσότερα από 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ελληνική αγορά, στη Schneider Electric παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τη βελτίωση της απόδοσης, που συνδυάζουν την ενέργεια, τον αυτοματισμό και το λογισμικό. Η εμπορική δραστηριότητα πραγματοποιείται μέσω γραφείων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά και μέσω της νέας εμπορικής μας αποθήκης στη Μαγούλα Αττικής.

Το όραμα της Schneider Electric για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων στην Ελληνική αγορά τα επόμενα χρόνια, αφορά στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Internet of Things που επιδρούν αποδεδειγμένα και καθοριστικά σε όλους τους τομείς των επιχειρήσεων και οδηγούν σε διαφοροποιημένη εμπειρία του πελάτη, βελτίωση της παραγωγικότητας των διαδικασιών καθώς και του συνολικού τρόπου λειτουργίας μίας επιχείρησης. Στόχος μας είναι οι επιχειρήσεις να μπορούν να μεγιστοποιήσουν την εξοικονόμηση ενέργειας, να λειτουργούν διαχρονικά πιο βιώσιμα και να προετοιμαστούν άμεσα για τις ανάγκες του μέλλοντος.
Στη Schneider Electric πιστεύουμε πως οι σπουδαίοι άνθρωποι και συνεργάτες μας είναι αυτοί που μας κάνουν μία κορυφαία εταιρεία. Η δέσμευσή μας για Καινοτομία, Διαφορετικότητα και Βιωσιμότητα διασφαλίζει ότι η ιδέα «Life Is On» μπορεί να γίνει πραγματικότητα παντού, για όλους και για κάθε στιγμή.

Διεύθυνση: Αγίου Θωμά 27, Μαρούσι
ΤΚ 15124
Τηλέφωνο: 210 6295200
Fax: 210 6295210
E-mail: gr-ccc@schneider-electric.com

www.se.com/gr
Schneider Electric

ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

24V DC EASY UPS

24V DC EASY UPS

Τροφοδοτικό αδιάλειπτης ισχύος

Το νέο 24V DC Easy UPS δημιουργήθηκε για εμπορικά και βιομηχανικά περιβάλλοντα, όπου η διακοπή ρεύματος θέτει σε κίνδυνο την παραγωγή της επιχείρησης. Το νέο EasyUPS

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.