PERI ΕΛΛΑΣ

H PERI ιδρύθηκε το 1969 από τον Artur Schwörer και τη σύζυγό του, Christl. Αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση με σταθερή αντίληψη των αξιών και είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μεταλλότυπου και ικριωμάτων στον κόσμο. Το όνομα της προέρχεται από την αρχαία ελληνική πρόθεση «περί-».

Το κεντρικό εργοστάσιο και τα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στο Weissenhorn της Γερμανίας και εκτός από τις κεντρικές εγκαταστάσεις, λειτουργούν πάνω από 70 θυγατρικές και πάνω από 160 αποθήκες της σε όλο τον κόσμο. Η PERI Ελλάς θυγατρική της PERI στην Ελλάδα λειτουργεί από το 2001.

Για περισσότερα από 50 χρόνια τώρα, η PERI υποστηρίζει θερμά την τεχνολογία, την καινοτομία και την στενή σχέση με τον πελάτη. Αυτά τα στοιχεία σε συνδυασμό με την επιχειρηματική σκέψη, την αξιοπιστία και το πάθος για τους πελάτες της, την έχουν καταστήσει έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές συστημάτων μεταλλότυπου και σκαλωσιάς και τον κορυφαίο προμηθευτή τρισδιάστατης (3D) εκτύπωσης κατασκευών. Στόχος της είναι να καταστήσει την κατασκευαστική διαδικασία γρηγορότερη, πιο αποτελεσματική, και ασφαλή και κύριο μέλημα της είναι να παρέχει στους πελάτες της όχι μόνο αποτελεσματικά και ασφαλή συστήματα μεταλλοτύπου και ικριωμάτων, αλλά και τις σωστές λύσεις για κάθε απαίτηση τους και την πλήρη υποστήριξη τους πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από κάθε έργο.

Περισσότεροι από 2.000 μηχανικοί εργάζονται για την PERI σε περισσότερες από 70 χώρες. Έχοντας ως προτεραιότητα τους την παροχή των καλύτερων υπηρεσιών προς τους πελάτες, αντιμετωπίζουν τις καθημερινές προκλήσεις που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της κατασκευής με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε συνεργασία πάντα με τους εργολάβους, τους εμπόρους, τους ειδικούς στις σκαλωσιές και τους αρχιτέκτονες.

Τα προϊόντα της PERI διακρίνονται από καινοτόμο σχεδιασμό, έξυπνα τεχνικά χαρακτηριστικά και πρακτικότητα – κατασκευασμένα βάσει υψηλών προδιαγραφών, ιδανικά για καθημερινή χρήση στις κατασκευαστικές εργασίες. Για κάθε κατασκευή, η PERI παρέχει το πιο κατάλληλο σύστημα μεταλλότυπου, που ανταποκρίνεται πλήρως στις παγκόσμιες απαιτήσεις των διαφορετικών μεθόδων κατασκευής και εξειδικευμένων συνθηκών. Επίσης τα ικριώματα PERI μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για πλαισιωτή ή αρθρωτή σκαλωσιά. Η μεγάλη αυτή ευελιξία οδηγεί σε υψηλό επίπεδο αξιοποίησης των υλικών. Οι λύσεις μεταλλότυπου που παρέχει η PERI ανταποκρίνονται σε διάφορες απαιτήσεις για τοιχία, πλάκες και υποστηλώματα. Έτσι εξελιγμένες κατασκευές και γεωμετρίες κτιρίων μπορούν να υλοποιηθούν οικονομικά και έγκυρα. Οι υπηρεσίες που παρέχει η PERI δεν σταματούν με την παράδοση των υλικών, καθώς συμβουλεύει και υποστηρίζει τους πελάτες της καθ΄όλη τη διάρκεια των έργων τους. Ακόμα προσφέρει σε αυτούς online εργαλεία καθώς και τα προϊόντα λογισμικού ELPOS για τυπικές εφαρμογές και το PERI CAD για έμπειρους χρήστες. Τέλος η PERI προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τυποποιημένων μπετοφόρμ, τα οποία είναι διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη, πάχη και ποιότητες, ανάλογα με το είδος της εργασίας.

Η PERI γνωρίζει πολύ καλά ότι για να συνεχιστεί η επιτυχία της θα πρέπει να εργαστεί βιώσιμα. Γι' αυτό, από την παραγωγή έως τις μεταφορές, λαμβάνει σοβαρά υπόψη τη βιωσιμότητα.
Κατά την διαδικασία ανάπτυξης των προϊόντων της επικεντρώνεται στην καλύτερη αξιοποίηση των υλικών και στο πώς μπορούν αυτά να χρησιμοποιηθούν με οικονομία στο εργοτάξιο. Επίσης κατά το δυνατόν προσπαθεί να επιλέγει και να προμηθεύεται πρώτες ύλες που είναι φιλικές προς το περιβάλλον. Για παράδειγμα προμηθεύεται μόνο πιστοποιημένη ξυλεία.

Η νέα τεχνολογία διασφαλίζει την καλύτερη ποιότητα και μακροζωία των συστημάτων της PERI, με αποτέλεσμα τη λιγότερη κατανάλωση πόρων. Παράλληλα, η PERI διασφαλίζει ότι οι παραδόσεις της είναι όσο το δυνατόν περισσότερο βιώσιμες, βελτιστοποιώντας τα φορτία και σχεδιάζοντας πιο οικονομικές διαδρομές μεταφοράς των προϊόντων της.

ΟΔΟΣ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ ΠΑΡΟΔΟΣ
5ο χλμ. Λ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ - ΒΑΡΗΣ
ΚΟΡΩΠΙ
Τ.Κ.19400
Τ: 2106620895
info@perihellas.gr

www.perihellas.gr
PERI ΕΛΛΑΣ

ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

PERI UP

PERI UP

Σύστημα σκαλωσιάς

Ένα ευέλικτο και γρήγορο στην εφαρμογή σύστημα σκαλωσιών, που παρέχει μια λύση για οποιαδήποτε απαίτηση πρόσβασης ή στήριξης.

PERI UP

ΜΕΤΑΛΛΟΤΥΠΟΣ DUO

ΜΕΤΑΛΛΟΤΥΠΟΣ DUO

Πολυμερή καλούπια για τοιχία, υποστυλώματα και πλάκες

Καινοτόμο σύστημα καλουπώματος, το οποίο είναι ελαφρύ και πολύ εύκολο στο χειρισμό του. Η καινοτομία του έγκειται τόσο στο υλικό, όσο και στο σχεδιασμό

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.