ALFA WOOD GROUP

Ο όμιλος ALFA WOOD αποτελεί τη φυσική δύναμη στην βιομηχανία επεξεργασίας ξύλου. Από την ίδρυση του, το 1981, γνωρίζει εντυπωσιακή ανάπτυξη, με αποτέλεσμα σήμερα να θεωρείται μία από τις ηγετικές βιομηχανικές εταιρείες της χώρας μας, με σημαντική διεθνή δραστηριότητα.
Η ALFA WOOD GROUP χαρακτηρίζεται από την αγάπη στο ξύλο, την ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το επιλεγμένο ανθρώπινο δυναμικό, την υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, τις νέες τεχνολογίες, τους φιλόδοξους στόχους και τη μελετημένη στρατηγική.
Οι στόχοι και οι αξίες του ομίλου διαμορφώνονται από τη βαθιά πίστη στον άνθρωπο και τον κόσμο και αποσκοπούν στο να χτίσουν ένα καλύτερο μέλλον για όλους.
Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του ομίλου σε Λάρισα, Γρεβενά & Νευροκόπι και τα 10 κέντρα διανομής καλύπτουν τις ανάγκες τις εγχώριας αγοράς αλλά και του εξωτερικού. Παράγει τεράστια γκάμα προϊόντων, προσφέροντας κάθε είδους λύσεις και εφαρμογές, καλύπτοντας σύνθετες - ειδικές ανάγκες.
• Διακοσμητικές επιφάνειες ξύλου(MFC)
• Γυαλιστερές & ματ διακοσμητικές επιφάνειες
• ΜDF & Panel μοριοσανίδας γυμνά
• Panels Επενδεδυμένα με καπλαμά
• Πάγκοι κουζίνας
• Δάπεδα Laminate & προγυαλισμένα
• Εσωτερικές πόρτες – προφίλ
• Pellet & Μπρικέτα ξύλου
• Παραγωγή ρεύματος
Ο όμιλος απασχολεί πάνω από 350 άτομα προσωπικό. Το άριστα καταρτισμένο δυναμικό και η προσήλωσή του σε υψηλούς στόχους παίζουν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη και στην επιτυχημένη πορεία της εταιρείας.
Οι εξαγωγικές δραστηριότητες σε περισσότερες από 39 χώρες, κυρίως στην Ανατολική Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Β. Αφρική & Αυστραλία, συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας.
O όμιλος ΑLFA WOOD εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας για τις ελάχιστες δυνατές επιπτώσεις σε περιβαλλοντικό επίπεδο. Οι πιστοποιήσεις διασφαλίζουν τη δέσμευση για ορθή περιβαλλοντική διαχείριση. Με βιώσιμες πρακτικές και στόχο την αειφορία η φροντίζει το περιβάλλον.

 

ΒΙ.ΠΕ. Λάρισας
Τ.Κ.: 41500
Τ: 8017007273
Email: info@alfawood.gr

www.alfawood.gr
ALFA WOOD GROUP

ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ACOUSTIC PANEL

ACOUSTIC PANEL

Aκουστικά πάνελ

Τα ακουστικά πάνελ του ομίλου Alfa Wood είναι ηχοαπορροφητικά πάνελ που τοποθετούνται σε τοίχους ή οροφές για τη μείωση του θορύβου και την εξάλειψη της ηχούς σε ένα δωμάτιο. Ο βασικός στόχος

ALFA COMPACT COLLECTION

ALFA COMPACT COLLECTION

Συμπαγή πάνελ

Τα ALFA COMPACT είναι συμπαγή πάνελ ιδανικά για χώρους επαυξημένων απαιτήσεων και ιδιαίτερων

ALFA FLOORING - LAMINATE

ALFA FLOORING - LAMINATE

Δάπεδα laminate

Τα δάπεδα Laminate του ομίλου ALFA WOOD GROUP είναι τα μοναδικά ελληνικής παραγωγής. Είναι ανθεκτικά σε φορτία από έπιπλα ή άλλα βαριά αντικείμενα και στις υπεριώδεις ακτίνες UV. Είναι φιλικά

ALFA TOPS

ALFA TOPS

Πάγκοι κουζίνας

Οι πάγκοι κουζίνας του ομίλου Alfa Wood προσφέρουν μια αξιόπιστη και ανθεκτική προστασία κατά των βακτηρίων και δίνουν μια νέα διάσταση σε σχέση με την υγιεινή και την καθαριότητα.

HPL EXCLUSIVE COMBO COLLECTION

HPL EXCLUSIVE COMBO COLLECTION

Πάγκοι κουζίνας

H Νέα Collection Exclusive Combo με εννέα κωδικούς HPL είναι ο απόλυτος συνδυασμός πάγκου και διακοσμητικής επιφάνειας. Πρόκειται για οικολογικά προϊόντα με πιστοποιημένες πρώτες ύλες και

L'ARTE DEL LEGNO & INTARSIO

L'ARTE DEL LEGNO & INTARSIO

Συλλογή μαρκετερί

H συλλογή L’arte del legno 2023 προωθεί την παραδοσιακή τεχνοτροπία του καπλαμά, όπου παρουσιάζεται μία ποικιλία σχεδίων μαρκετερί, τα οποία αποτελούνται από το σύμπλεγμα γεωμετρικών

TERRA

TERRA

Διακοσμητικές επιφάνειες

Επιφάνειες με καινοτόμο υφή και αντιβακτηριδιακή δράση, οι οποίες είναι εμπνευσμένες από τις τάσεις της βιομηχανικής διακόσμησης. Αποτελούν ιδανική λύση για αρχιτέκτονες, διακοσμητές

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.