ΠΑΝΑΜΑΡΜ

Η εταιρία ΠΑΝΑΜΑΡΜ πάνω από 40 χρόνια, δραστηριοποιείται στο χώρο της επεξεργασίας των μαρμάρων, των γρανιτών, των φυσικών λίθων και της μαρμαρογλυπτικής.
Υποστηρίζει κατασκευές εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με υλικά από όλον τον κόσμο και σε όλες τις δυνατές επεξεργασίες και μορφοποιήσεις, ικανοποιώντας κάθε αρχιτεκτονικό σχεδιασμό.

Στη μαρμαρογλυπτική καινοτομεί και συνδυάζει υψηλή τεχνολογία και πολυλειτουργικά κέντρα κατεργασίας μαρμάρου CNC με έμπειρους τεχνίτες, που σμιλεύουν την πρώτη ύλη στις ανάγκες κάθε αρχιτεκτονικής απαίτησης για δημόσιες, ιδιωτικές και εκκλησιαστικές κατασκευές (δάπεδα, σκάλες, επενδύσεις, αγάλματα, μνημεία, εκκλησιαστικά κλπ.).

Στον τομέα της ενεργειακής αναβάθμισης προτείνει ενεργειακά τζάκια ξύλου και αερίου, εγχώριων και διεθνών κατασκευαστών.

Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, η προστασία του περιβάλλοντος και του ανθρωπίνου δυναμικού, διασφαλίζονται από την εφαρμογή και πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα ISO σε όλη την παραγωγική λειτουργία.

Οι πωλήσεις χονδρικές και λιανικές απευθύνονται σε όλη την Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο!!

 

 

 

Παναμάρμ ΟΒΕΕ | Εργοστάσιο Μαρμάρων, Γρανιτών, Φυσικών λίθων & 3D CNC Κατασκευών

Διεύθυνση:
10ο χλμ. Καστοριάς - Θεσσαλονίκης
Καστοριά
52 100
Τηλέφωνο: +30 24670 85840
Fax: +30 24670 85215
E-mail: info@panamarm.gr

 

https://bit.ly/3f03hNV
ΠΑΝΑΜΑΡΜ

ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΠΑΝΑΜΑΡΜ

ΠΑΝΑΜΑΡΜ

Μαρμαρογλυπτική

Οι καμπύλες ακριβείας, τα περίτεχνα σχέδια και οι καλλιγραφίες, αποτελούν τη βάση για τις αμέτρητες κατασκευαστικές δυνατότητες του ρομποτικού μηχανήματος 3D CNC. Με τα χέρια έμπειρων

ΠΑΝΑΜΑΡΜ

ΠΑΝΑΜΑΡΜ

Δάπεδα από φυσικά πετρώματα

Τα δάπεδα από μάρμαρο, γρανίτη, πωρόλιθο και φυσικούς λίθους, ανέκαθεν αποτελούσαν εξέχοντα στοιχεία προβολής των κτιριακών κατασκευών σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Σε

ΠΑΝΑΜΑΡΜ

ΠΑΝΑΜΑΡΜ

Κουζίνα - Μπάνιο

Φυσικά υλικά όπως το μάρμαρο, ο γρανίτης, ο πορόλιθος, οι φυσικοί λίθοι, αλλά και τεχνητά, όπως το τεχνομάρμαρο και ο τεχνογρανίτης, χρησιμοποιούνται ως αποτελεσματικές λύσεις για επένδυση

ΠΑΝΑΜΑΡΜ

ΠΑΝΑΜΑΡΜ

Σκάλες

Το μάρμαρο και ο γρανίτης, ενδείκνυνται ως τα καταλληλότερα υλικά για την επένδυση εσωτερικών και εξωτερικών κλιμακοστάσιων, προσφέροντας ασφάλεια, αντοχή, ευελιξία διαστάσεων και διαχρονικότητα.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.