ΚΛΙΜΑΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.

Η ιστορία της Κλιματεχνικής ξεκινά το 1961, όταν ο ιδρυτής Γεώργιος Μαρίδης αρχίζει στον Φοίνικα Θεσσαλονίκης την παραγωγή συσκευών θέρμανσης σε ένα χώρο 300m² μαζί με όχι παραπάνω από 10 στενούς συνεργάτες. Το πρώτο προϊόν που παράγεται είναι η θερμάστρα πετρελαίου Davobella. Με την καλή ποιότητα και τον μοντέρνο για την εποχή σχεδιασμό, που επέτρεπε γρήγορη και αποτελεσματική χρήση, η πρώτη σειρά προϊόντων οδηγεί στην εμπορική επιτυχία και στην ραγδαία ανάπτυξη. Σήμερα η Κλιματεχνική έχει εξελιχθεί σε μία σύγχρονη βιομηχανική και εμπορική εταιρία, που δραστηριοποιείται στους τομείς των ηλεκτρικών συσκευών και ειδών υγιεινής, με μακροχρόνιες συνεργασίες με μερικούς από τους καλύτερους ξένους οίκους στο είδος τους . Η Κλιματεχνική είναι ιδιαίτερα περήφανη για τη διατήρηση της βιομηχανικής της δραστηριότητας, αφού τα περισσότερα μοντέλα απορροφητήρων Davoline συνεχίζουν να παράγονται στο εργοστάσιο της στη Θεσσαλονίκη, από όπου διακινούνται και εξάγονται σε περισσότερες από 21 χώρες.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
Με τις μάρκες ηλεκτρικών συσκευών DAVOLINE, ELICA και CLIMADIFF δίνονται πολλές επιλογές, ώστε ο καθένας να βρει ακριβώς αυτό που ικανοποιεί τις ανάγκες του. Η επαγγελματική οργάνωση και η εμπειρία της Κλιματεχνικής αποτελούν εγγύηση για την πλήρη και αποτελεσματική υποστήριξη, πριν και μετά την πώληση.

ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
Η Κλιματεχνική είναι αποκλειστικός διανομέας των εταιρειών TECE, DURAVIT και DORNBRACHT για την Ελλάδα. Συνεργάζεται με αυτούς τους ξένους οίκους στενά, ώστε να διασφαλίζει άψογη τεχνική και εμπορική υποστήριξη των προϊόντων και να προσφέρει αξία και κατάλληλες λύσεις για τους πελάτες της.

 

ΚΕΝΤΡΙΚΑ
Μαρίνου Αντύπα 35
Θεσσαλονίκη
Τ.Κ. 55535
T: +30 2310 477 000
F: +30 2310 473 367
info@davoline.gr

 ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Αρεοπόλεως 1
Αθήνα
Τ.Κ. 14564
T: +30 210 8161200
F: +30 210 8161255
info@davoline.gr

www.klimatechniki.gr
ΚΛΙΜΑΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.

ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

TECE LOOP

TECE LOOP

Πλακέτα για καζανάκι

Στο σύστημα TECE Loop το κάλυμμα και τα κουμπιά συνδυάζονται ελεύθερα, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υλικών, δημιουργώντας πολυάριθμους συνδυασμούς. Διατίθενται δέκα γυάλινα

TECE OCTA II

TECE OCTA II

Εντοιχιζόμενο καζανάκι

Είναι ιδανικό για κάθε τύπο εγκατάστασης και παρά το μόλις 8 cm βάθος του, το καζανάκι TECE Octa II δεν κάνει συμβιβασμούς στην έκπλυση. Είναι ιδανικό τόσο για γυψοσανίδες

TECE VELVET

TECE VELVET

Πλακέτα για καζανάκι

Το Tece Velvet είναι ένας εντελώς νέος τύπος πλακέτας.
Εξαιρετικά απαλό άγγιγμα, ματ εμφάνιση και απολύτως ανθεκτικό στα δακτυλικά αποτυπώματα, τις γρατζουνιές και τα καθαριστικά.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.