ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Η ελληνική εταιρεία ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1972, με αντικείμενο τη μελέτη, εισαγωγή, προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση Συστημάτων Ασφαλείας έναντι κλοπής και ληστείας, Πυρανίχνευσης και Ανίχνευσης εκρηκτικών και τοξικών αερίων, Κατάσβεσης και Πυρόσβεσης, Βιντεοεπιτήρησης και Καταγραφής Εικόνας, Ελέγχου Πρόσβασης και Ενεργειακής Διαχείρισης και Εξοικονόμησης Ενέργειας Κτιρίων.

Η εταιρεία έχει συγκεντρώσει μεγάλη εμπειρία σε μια σειρά μεγάλων και σύνθετων έργων, καθώς διαθέτει συνεργασίες με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις των σημαντικότερων κλάδων της ελληνικής οικονομίας και τις μεγάλες τεχνικές - κατασκευαστικές εταιρείες και μελετητικά γραφεία. Έχει αναλάβει και παραδώσει με απόλυτη επιτυχία υψηλό αριθμό ειδικών όσο και απαιτητικών έργων, μοναδικών στην Ελλάδα, στον τομέα του πολιτισμού, στη βιομηχανία, στον τραπεζικό τομέα, όπως και στον τομέα του τουρισμού, με εγκατεστημένα συστήματά της σε πλήθος ξενοδοχειακών μονάδων σε ολόκληρη την επικράτεια.

Οι υπηρεσίες Safety & Security που προσφέρει η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ σε όλο το φάσμα του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα (δημόσια κτίρια, υπουργεία, οργανισμοί, αρχαιολογικοί χώροι, μουσεία, αεροδρόμια, λιμάνια, σήραγγες και άλλα έργα υποδομών) πιστοποιούν τον ηγετικό της ρόλο στην ελληνική αγορά.

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ διαθέτει έντεκα (11) καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και είναι πιστοποιημένη με το Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO9001 και το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών ISO/IEC 27001, από το Διεθνή Οργανισμό Πιστοποίησης TUV HELLAS.
Ο Όμιλος ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, με παρουσία στη Βουλγαρία, την Κύπρο και την Αλβανία, φιλοδοξεί να προσφέρει λύσεις ασφαλείας και ελέγχου που ξεχωρίζουν, με τη μεγάλη προστιθέμενη αξία που μπορεί να προσφέρει μια εταιρεία με σχεδόν 5 δεκαετίες εμπειρίας και ανάπτυξης.

ΑΘΗΝΑ κεντρικά:
Δωδεκανήσου 14, 14235 Νέα Ιωνία
Τηλ.: 210 2713970, Fax: 210 2779542
Email: athens@zarifopoulos.com

https://zarifopoulos.com
ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ

ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ

Σύστημα ασφάλειας ομίχλης
Οι γεννήτριες ομίχλης ασφαλείας μπορούν να τοποθετηθούν σε πολυτελή καταστήματα, κοσμηματοπωλεία, καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών, ρουχισμού, κ.α. και να προσφέρουν προστασία από το

ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ

ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ

Συστήματα καταμέτρησης ατόμων
Οι ολοκληρωμένες λύσεις καταμέτρησης ατόμων (people counting) της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, προσφέρουν τη δυνατότητα βελτιστοποίησης των στρατηγικών ελέγχου και αύξησης της ασφάλειας,

ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ

ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ

Σύστημα ανίχνευσης θερμοκρασίας σώματος
Οι ολοκληρωμένες λύσεις ανίχνευσης θερμοκρασίας σώματος της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ έχουν τη δυνατότητα να εντοπίσουν αυξημένη θερμοκρασία σώματος, όπου για λόγους υγειονομικής

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.