ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ

Η εταιρεία ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ ιδρύθηκε το 1979, από τον σημερινό της Πρόεδρο κ. Γεώργιο Χατζησάββα. Μετά από τέσσερις και πλέον δεκαετίες δραστηριότητας, είναι μια από τις κορυφαίες παγκοσμίως εταιρίες στον κλάδο των φυσικών πετρωμάτων, με λατομεία και αποκλειστικές συνεργασίες σε πολλές περιοχές της Ελλάδος.

Το εργοστάσιο της Εταιρείας με τα πολλαπλά τμήματα παραγωγής, οι αποθήκες, οι εκθεσιακοί χώροι και τα γραφεία της, βρίσκονται στα Κηπιά Καβάλας, σε μια έκταση 130.000 m2 με 12.000 m2 στεγασμένους χώρους.
Γοητευμένοι από τα χρώματα και τις δυνατότητες της πέτρας, εργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια για την ανάδειξη της, δίνοντάς της νέες μορφές και νέα σχήματα. Σήμερα η εταιρεία εξάγει σε 6 Ηπείρους, σε πάνω από 90 χώρες.

ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ Α.Β.Ε.Ε.
ΚΑΒΑΛΑ - ΚΗΠΙΑ, Τ.Κ. 64 100
Τηλ: +30 25920 51151 - 51400
Φαξ: +30 25920 51262
Email: info@akrolithos.gr

https://www.akrolithos.gr/
ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ

ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ROCK FACE “AKRON”

ROCK FACE “AKRON”

Πέτρες επένδυσης

Το Rock face ''Άκρον'' από ασβεστολιθικό μάρμαρο, χαρακτηρίζεται από διάφορους χρωματισμούς με ενδεικτικά χρώματα, το γκρι, το καφέ και το μαύρο, έχει ακανόνιστο πολυγωνικό σχήμα, πάχος 3-5

ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ

ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ

Κυβόλιθοι δαπέδων

Οι κυβόλιθοι από σχιστόλιθο Καβάλας, που εξορύσσεται στα λατομεία της εταιρείας μας στο Όρος Παγγαίο, αποτελούν υλικό πρώτης επιλογής για την εξωτερική επίστρωση δαπέδων σε ιδιωτικά και

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.