22-26 Μαρτίου: Διεθνής εμπορική έκθεση για τους τομείς Θέρμανσης, Κλιματισμού, Εξαερισμού και Νερού

Στο πλαίσιο της πανδημίας Covid-19, η κορυφαία διεθνής εμπορική έκθεση για τους τομείς Θέρμανσης, Κλιματισμού, Εξαερισμού και Νερού θα αποτελέσει σημείο συνάντησης για τον κλάδο σε ψηφιακό επίπεδο από 22 έως 26 Μαρτίου 2021. Στόχο της διοργάνωσης αποτελεί η επαφή ανάμεσα σε εκθέτες, επισκέπτες, εξειδικευμένους επαγγελματίες και δημοσιογράφους για πέντε ημέρες, η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και περιεχομένου και η παρουσίαση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος εκδηλώσεων.

Η ISH δημιουργεί παλμό
Το Green Deal αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα με προοπτική στο μέλλον θέματα που θα συζητηθεί στον τομέα ενέργειας της ISH digital 2021. Φυσικά, θα παρουσιαστούν επίσης τα συστήματα και οι λύσεις Θέρμανσης που συμβάλλουν καθοριστικά στην επίτευξη στόχων αναφορικά με το περιβάλλον. Στο πλαίσιο αυτό, το ISH Technology and Energy Forum θα μελετήσει λεπτομερώς τις επίκαιρες πολιτικές τάσεις στον κλάδο θέρμανσης. Επιπλέον, επίκεντρο θα αποτελέσει η τεράστια σημασία του εξοπλισμού Εξαερισμού και Κλιματισμού, ειδικά ενόψει της πανδημίας Covid-19. Η τεχνολογία εξαερισμού μπορεί να βοηθήσει στη μείωση και το φιλτράρισμα της συγκέντρωσης αερολυμάτων κορωνοιού σε μεγάλο βαθμό με τη συνεχή ανάμειξη αέρα εσωτερικού χώρου με καθαρό αέρα, κι ως εκ τούτου να μειώσει σημαντικά τον κίνδυνο μόλυνσης.

Ο τομέας Νερού θα επικεντρωθεί θεματικά στην υγιεινή πόσιμου νερού και την τάση εφαρμογής νέων μέτρων υγιεινής στο μπάνιο. Με ανέπαφες λειτουργίες κι επιφάνειες ανθεκτικές στα μικρόβια και τα βακτήρια, η βιομηχανία ειδών υγιεινής παρουσιάζει έξυπνες λύσεις για να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες απαιτήσεις στο θέμα υγιεινής – είτε πρόκειται για μπάνιο ξενοδοχείου, δημόσιες τουαλέτες ή ιδιωτικά μπάνια. Το ‘Pop up my Bathroom’ περιλαμβάνει τα κορυφαία θέματα και θα παρουσιάσει αποκλειστικά τρεις μακροπρόθεσμες τάσεις στο design μπάνιου στην ISH digital 2021. Οι τρεις τάσεις που θα έχουν μια διαρκή επιρροή στο design και την κατασκευή μπάνιων τα επόμενα χρόνια είναι: ‘.Smart Bathroom’, ‘.Green Bathroom’ και ‘.Living.Bathroom’. Με ένα νέο motto, ‘Inside | Outside’, οι εμπνευστές της παρουσίασης τάσεων στο μπάνιο σκοπεύουν να στρέψουν την προσοχή στην αυξανόμενη επιρροή της καινοτομικής τεχνολογίας ‘behind the wall’.

Η ISH 2021 θα είναι μια αποκλειστικά ψηφιακή διοργάνωση και θα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών καθώς και πληθώρα δυνατοτήτων για αλληλεπίδραση κι επαφή με τους συνεργάτες σας – όλο το 24ωρο! Εκτός από μια επισκόπηση όλων των εκθετών και των προϊόντων, η ISH digital θα περιλαμβάνει ζωντανές μεταδόσεις κι εγγραφές από το πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Al-aided matchmaking: Συνδεθείτε με τους σωστούς συνεργάτες: Βασισμένη στα στοιχεία εγγραφής σας και τη συμπεριφορά χρηστών, η ISH digital θα επιλέξει εκ των προτέρων για εσάς τις καλύτερες επαφές και προϊόντα από το πρόγραμμα εκδηλώσεων, ως σύσταση για την επίτευξη των στόχων σας από τη συμμετοχή στην έκθεση.

Personal calendar: Όλες οι συναντήσεις με μια ματιά: δημιουργήστε το εξατομικευμένο σας πρόγραμμα συναντήσεων, βιντεοκλήσεων και συνεδριάσεων, και με βάση αυτό, λάβετε προτάσεις για παρουσιάσεις προϊόντων και κατάλληλα προϊόντα από το πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Livestreaming and on demand services: Οργανώστε τις συνεδριάσεις σας εξατομικευμένα: λάβετε μέρος σε παρουσιάσεις προϊόντων, διαλέξεις ειδικών, εκδηλώσεις Τύπου & ειδικές εκδηλώσεις μέσω ζωντανών μεταδόσεων, ή επωφεληθείτε από την ευρεία γκάμα κατά-παραγγελία υπηρεσιών όποτε επιθυμείτε.

Video calls and chats: Οργανώστε face-to-face συναντήσεις με τους συνεργάτες σε ψηφιακό χώρο: Ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε – laptop, tablet ή smartphone – η εφαρμογή του chat σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε συζητήσεις μαζί τους οποιαδήποτε ώρα, μέρα ή νύχτα.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.