Το σπίτι της Vechro μεγαλώνει

Ένα μεγάλο ραντεβού δόθηκε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Πέτρα Βοιωτίας, όπου εγκαινιάστηκαν τρείς νέες πτέρυγες του εργοστασίου. Εργαζόμενοι από όλη την Ελλάδα, το Σάββατο 04 Ιουνίου, έδωσαν το παρόν στην Αλίαρτο για τα εγκαίνια των νέων κτιρίων στη μονάδα της Vechro.
Με την παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Θηβών, Λιβαδειάς και Αυλίδος και του Δημάρχου της περιοχής, τελέστηκε ο Αγιασμός του νέου διαμορφωμένου χώρου της Vechro και στη συνέχεια ακολούθησε ξενάγηση στις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις. Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως, η επέκταση της εργοστασιακής μονάδας εκτός από τις νέες κτιριακές προσθήκες συμπληρώθηκε και με νέο μηχανολογικό εξοπλισμό.
Στόχος και σκοπός της εταιρείας, ως ηγέτης στα οικολογικά χρώματα στην Ελλάδα, είναι να συνεχίζει να εξυπηρετεί το όραμά της για «ένα περιβάλλον με αξία για την ανθρώπινη ζωή στον πλανήτη», στηρίζοντας ταυτόχρονα την τοπική κοινότητα και οικονομία. Η Vechro παράγει, από το 1948, προϊόντα τα οποία είναι συμμορφωμένα με τα πιο αυστηρά περιβαλλοντικά κριτήρια. Συνολικά, πάνω από 110 πιστοποιημένα οικολογικά προϊόντα για εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες συμπεριλαμβάνονται στην γκάμα της εταιρείας.
Τα εγκαίνια και οι ξεναγήσεις έγιναν σε κλίμα χαράς και γιορτής. Και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, στις 05 Ιουνίου, οι άνθρωποι της εταιρείας άδραξαν την ευκαιρία συνδυάζοντας την εκδήλωση με εκδρομή στους καταρράκτες της Πέτρας. Φυσικά, μία ημέρα σαν και αυτή δεν θα μπορούσε να κλείσει με διαφορετικό τρόπο από φαγητό και χορό, γεμίζοντας την ομάδα με αναμνήσεις και ωραίες στιγμές.

SITE ΦΩΤΟ 1 Δ.Τ. ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΩΝ ΚΤΗΡΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ VECHRO ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Η Vechro το Σάββατο έγινε μία μεγάλη αγκαλιά γεμάτη χρώμα και χαμόγελα, καθώς #ToXromaExeiDinami να ενώνει! Και η Vechro, φυσικά, έχει τη δύναμη του χρώματος στον πυρήνα της φιλοσοφίας και της στρατηγικής της.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.