Σεμινάριο από το αρχιτεκτονικό γραφείο ArchZone

Το αρχιτεκτονικό γραφείο ArchZone διοργανώνει στις 28 & 29 Μαρτίου 2020 σεμινάριο με τίτλο "Design your strategy", το οποίο απευθύνεται σε αρχιτέκτονες, διακοσμητές και φοιτητές. Στόχος του σεμιναρίου είναι να προσφέρει ώθηση και εφόδια σε νέους αρχιτέκτονες και διακοσμητές, που επιθυμούν να ανέλθουν στην αγορά εργασίας. Τα ολιγομελή τμήματα απαντούν σε προβληματισμούς των συμμετεχόντων με λύσεις μέσα από την εμπειρία του αρχιτεκτονικού γραφείου. Ακόμη, στο σεμινάριο οι συμμετέχοντες ανακαλύπτουν τρόπους, προκειμένου να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και να αυξήσουν την αυτοπεποίθηση τους.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε:
- αρχιτέκτονες και διακοσμητές, που είναι ήδη ενεργοί στο αντικείμενό τους και επιθυμούν επαγγελματική εξέλιξη,
- αρχιτέκτονες, διακοσμητές, φοιτητές αρχιτεκτονικής, ΕΑΔΣΑ και σχολών διακόσμησης, που ενδιαφέρονται για την εισαγωγή τους στην αγοράς εργασίας.
Σε όλους τους συμμετέχοντες δίνονται: χρωματολόγιο, δείγματα βασικών υλικών ανακαίνισης, λίστα με περιπτώσεις εργασιών που απαιτείται άδεια, λίστα με επιλεγμένους συνεργάτες του γραφείου ArchZone, καθώς και βεβαίωση παρακολούθησης.
Το "ArchZone" ιδρύθηκε το 2004 και έχει ως κύριο αντικείμενο αρχιτεκτονικές μελέτες, μελέτες εσωτερικής διακόσμησης, κατασκευές και ανακαινίσεις, σε κατοικίες και σε επαγγελματικούς χώρους. Μέσα στα τελευταία 14 χρόνια, το αρχιτεκτονικό γραφείο "ArchZone" κατόρθωσε να εδραιωθεί και να ανέλθει στο χώρο του interior design και των κατασκευών.
Για περισσότερες πληροφορίες: https://seminars.archzone.gr/

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.