Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα απο την Tüv Hellas (Tüv Nord): "Εργαστηριακές δοκιμές και μη καταστροφικοί έλεγχοι δομικής παθολογίας κατασκευών Ο/Σ”

Ημερομηνία Διεξαγωγής: 16 Οκτωβρίου - 09 Νοεμβρίου

Σας καλωσορίζουμε στο νέο καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα 33 ωρών, με θεωρητικό και πρακτικό μέρος και 100% σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση (μέσω ZOOM), που διοργανώνει ο φορέας μας.

csm_MI_KATASTROFIKES_DOKIMES___1__8836ba5390.jpg

Με το πέρας του εκπαιδευτικού προγράμματος, μέσω του θεωρητικού και πρακτικού μέρους, οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκομίσει ολοκληρωμένες γνώσεις:
1. σε θέματα ανθεκτικότητας του οπλισμένου σκυροδέματος και τις διάφορες κατηγορίες περιβαλλοντικής έκθεσης
2. σε θέματα εργαστηριακών δοκιμών για τα μηχανικά, φυσικά και χημικά χαρακτηριστικά του σκυροδέματος και του χαλύβδινου οπλισμού
3. για τις διαθέσιμες μη καταστροφικές μεθόδους αποτίμησης των βλαβών και της κτιριακής παθολογίας του οπλισμένου σκυροδέματος και των δομικών υλικών για επισκευή-προστασία-ενίσχυση του Ο/Σ
4. για την ορθή χρήση συσκευών NDT και εργαστηριακού εξοπλισμού
5. σε θέματα προτύπων και κανονισμών

Στο τέλος, με την ολοκλήρωση των δύο μερών του εκπαιδευτικού προγράμματος (και του θεωρητικού και του πρακτικού), δίδεται βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης 33 ωρών από την TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Το αρχικό κόστος είναι 430 € και έχει έκπτωση EARLY BIRD 10% για εγγραφές έως και 30/09/2023, οπότε το τελικό κόστος διαμορφώνεται στα 390 € /συμμετοχή.
Για τους φοιτητές παρέχεται ειδική τιμή.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

 

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.