Νέα Σειρά Χρωματολογίων της Elval Colour

Ζήστε την Τέχνη της Καθημερινής Ζωής μέσα από τα νέα χρωματολόγια της Elval Colour

Η νέα σειρά χρωματολογίων της Elval Colour, περιλαμβάνει µία πλήρη συλλογή χρωμάτων, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες κάθε αρχιτεκτονικού έργου ή εφαρμογής. Τα χρώματα της είναι εμπνευσμένα από τη φύση, την πραγματική ζωή αλλά και τη λογοτεχνία. Επίσης καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις αποχρώσεων και υφών με μια μεγάλη γκάμα μεταλλικών χρωμάτων, ανοδιωμένων επιφανειών, πρισματικών/dual, απομιμήσεων πέτρας, μαρμάρου, τσιμέντου και ξύλου.
Εστιάζουν στην περιβαλλοντική απόδοση των κτιρίων και είναι διαθέσιμα µε διάφορες λειτουργικές επιστρώσεις, που προσδίδουν αυξημένη αντοχή έναντι της χάραξης, εξαιρετικές επιδόσεις έναντι της αλλοίωσης της απόχρωσης, ευκολότερο καθαρισμό και ιδιότητες anti-graffiti βασισμένα στην νανοτεχνολογία.
Τα χρώματα, είναι τα εργαλεία του σχεδιασμού και της αρχιτεκτονικής, είναι στοιχεία της ύλης, είναι χημεία, συναίσθημα, αίσθηση, αλλά και φιλοσοφία. Δε θα ήταν τίποτα αν δεν υπήρχε το φως και η αφή, τα οποία αναδεικνύουν την αξία τους. Ο πρώτος που ανέπτυξε τη θεωρία του χρώματος σε μια προσπάθεια να το μετρήσει ήταν ο Αριστοτέλης. Κατά τη θεωρία του τα χρώματα προκύπτουν από τριπλή μίξη, του φωτός, του μέσου που διέρχεται το φως και του σώματος που το αντανακλά.
Για την Elval Colour τα χρώματα, εκφράζουν τον χαρακτήρα, την προσωπικότητα και τη διάθεση κάθε ανθρώπου, προκαλούν συναισθήματα και συμπεριφορές. Στόχος της, μέσα από την δυνατότητα δημιουργίας custom-made χρώματα αλλά και από την ολοκληρωμένη γκάμα χρωμάτων και υφών που έχει αναπτύξει, είναι να ανταποκρίνεται σε κάθε επιθυμία των αρχιτεκτόνων, σχεδιαστών και κατασκευαστών.
Επικοινωνήστε μαζί µας και αποκτείστε τη νέα σειρά χρωματολογίων της Elval Colour. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες µας είναι στη διάθεσή σας για την επιλογή του κατάλληλου χρώματος και βαφικού συστήματος που θα υλοποιήσει το αρχιτεκτονικό σας όραμα.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.