Η Vechro αυτό το καλοκαίρι ταξιδεύει μαζί σας στις Κυκλάδες

Εσείς πήρατε μυρωδιά τι συμβαίνει αυτό το καλοκαίρι στα ταχύπλοα της SEAJETS; Η Vechro έρχεται μαζί σας για ένα … άοσμο και οικολογικό ταξίδι και είναι παρών σε όλα τα δρομολόγια των ταχύπλοων προς Κυκλάδες για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Σκοπός της εταιρείας μας είναι να γεμίσει χρώμα και χαμόγελα τις «ανυπόμονες» διαδρομές των επιβατών. Πάρτε μία γεύση από την πολύχρωμη και οικολογική καμπάνια μας και βρείτε εύκολα τα προϊόντα μας σε κάθε σημείο της Ελλάδας. Και εάν αναρωτιέστε τι θα κάνετε όλες εκείνες τις ώρες του ταξιδιού, σας έχουμε τη λύση.

Επισκεφθείτε το Vechro.gr, ανακαλύψτε τη δική σας φυσική παλέτα, εμπνευστείτε μαζί μας και δημιουργείστε το χώρο σας. Μήπως τελικά όσοι έχετε εξοχικά «ψηθήκατε» να βάψετε; Με μία απλή αναζήτηση στην ολοκαίνουρια ιστοσελίδα της εταιρείας βρείτε το πιο κοντινό κατάστημα του προορισμού σας και ανανεώστε, φυσικά, τον χώρο σας.

Η Vechro από το 1948 έως και σήμερα προστατεύει την αξία της ανθρώπινης ζωής και του περιβάλλοντος και φέτος ταξιδεύει μαζί σας.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.