Η Kraft Paints ξεκινάει τη νέα σχολική χρονιά στο Ίδρυμα Χατζηκώνστα

Η KRAFT Paints, με αφορμή το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, βρέθηκε στο «Ίδρυμα Γεωργίου και Αικατερίνης Χατζηκώνστα», στα πλαίσια της πρωτοβουλίας της «Beyond School Walls», κι οργάνωσε μια γιορτή αφιερωμένη στους μαθητές που φιλοξενούνται ή υποστηρίζονται από το Ίδρυμα. Η KRAFT Paints φρόντισε η νέα σχολική χρονιά να ξεκινήσει με αισιοδοξία και ανοιχτό μυαλό.

D.T._KRAFT_Paints_4.jpg

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος στο Χαλάνδρι και επικεντρώθηκε σε δραστηριότητες ζωγραφικής και επικοινωνίας με χρώμα, για περισσότερους από 40 μαθητές. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να εκφραστούν μέσα από τα χρώματα, με τη δημιουργία μίας τοιχογραφίας σε εσωτερικό τοίχο του Ιδρύματος σε συνεργασία με τους ταλαντούχους street artists Κατερίνη Χρυσώλη και Αλέξανδρο Κελέκη, και με συνοδεία μουσικής. Τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν για την τοιχογραφία ήταν από την σειρά Master της KRAFT Paints, η οποία διασφαλίζει υψηλή αντοχή, συμβάλλοντας στην υγιεινή ατμόσφαιρα του χώρου.

D.T._KRAFT_Paints_2.jpg

Οι μαθητές μικρότερης ηλικίας συμμετείχαν σε βιωματικές δραστηριότητες με στόχο την ενδυνάμωση της αυθόρμητης έκφρασης των συναισθημάτων των παιδιών και την ενθάρρυνση της επικοινωνίας αυτών μέσα στο σχολικό περιβάλλον.

D.T._KRAFT_Paints_5.jpg
H KRAFT Paints, συνεχίζει να αναπτύσσει το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Μαζί Χρωματίζουμε το Αύριο», που ένας από τους βασικούς πυλώνες του είναι η υποστήριξη της εκπαίδευσης των παιδιών. Τα τελευταία 3 χρόνια έχει χορηγήσει πάνω από 1.000 λίτρα χρώματος για την ανακαίνιση σχολικών τάξεων σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος και σε απομακρυσμένες περιοχές, υποστηρίζοντας παράλληλα με είδη πρώτης ανάγκης παιδιά και οικογένειες που αντιμετώπιζαν δύσκολες καταστάσεις.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο στο παρακάτω link https://youtu.be/IC6-a4IrTYA.KRAFT_Paints_Logo.png

 

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.