Ημερίδα για την ηλεκτρική ενέργεια

Το Εργαστήριο Συστημάτων Ηλεκτρικής Ενέργειας του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Α.Π.Θ. διοργανώνει ημερίδα για την ηλεκτρική ενέργεια, την Πέμπτη 5/12/2019 στο ξενοδοχείο the MET της Θεσσαλονίκης.
Η ημερίδα έχει ως θεματική "Towards an efficient implementation of storage in buildings. Experiences and good practice" και θα πραγματοποιηθεί στo πλαίσιo του ευρωπαϊκού έργου Interreg Balkan MED, με τίτλο "PV-Estia, επαυξάνοντας την αποθήκευση ενέργειας σε κτίρια με φωτοβολταϊκά"
Σκοπός της ημερίδας είναι να παρουσιάσει τις εμπειρίες από την εφαρμογή της αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας σε παραγωγούς καταναλωτές σε χώρες της Βαλκανικής και της Ευρώπης, καθώς και τα θεσμικά πλαίσια που ισχύουν, αλλά και τις προοπτικές για τη μετάβαση σε ένα σύγχρονο και ευφυές δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας. Παράλληλα στοχεύει να αποτελέσει ένα σημείο συνάντησης ειδικών, αλλά και πεδίο ανταλλαγής απόψεων και ιδεών, πάνω στα θέματα που αφορούν στις εφαρμογές της αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας, σε κτίρια σχεδόν μηδενικής κατανάλωσης ενέργειας και σε ενεργειακές κοινότητες.
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη, απαιτείται όμως εγγραφή μέσα από τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.eventbrite.com/e/83953367783

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.