Εξωτερική θερμομόνωση StoTherm Classic σε πολυτελή κατοικία στο Ψυχικό

H υψηλή αρχιτεκτονική των προσόψεων της κατοικίας σε σχήμα Γ στο Ψυχικό ανέδειξε την εφαρμογή του συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης StoTherm Classic την κορυφαία επιλογή για την επένδυση τους εξαιτίας των μοναδικών του ιδιοτήτων. Ο συνδυασμός της τεχνολογίας των υλικών, των μηχανημάτων εφαρμογής και της ευελιξίας του συστήματος στις διαμορφώσεις, εξασφάλισαν την αξιοπιστία στις απαιτητικές στο σχεδιασμό προσόψεις.

Τα ειδικά εξελιγμένα επιχρίσματα του συστήματος, κλάσης αντίδρασης στη φωτιά A2 – s1, d0, προσφέρουν την πιο ολοκληρωμένη προστασία και αξιοπιστία για την αντοχή του εξωτερικού κελύφους στο χρόνο και στις καιρικές συνθήκες.

Πιο συγκεκριμένα, η καρδιά του συστήματος, το οργανικό βασικό επίχρισμα StoArmat Classic plus, προσφέρει τις υψηλότερες αντοχές σε μηχανικές καταπονήσεις και κρούσεις και ταυτόχρονα μέγιστη ελαστικότητα. Παράλληλα το ακρυλικό, τελικό και ιδιαίτερα λεπτής κοκκομετρίας επίχρισμα Stolit Κ 1,0 , η ναυαρχίδα των οργανικών σοβάδων Sto, προσφέρει τις κορυφαίες επιδόσεις σε προστασία από τις ακτίνες UV, ανθεκτικότητα στη γήρανση, προστασία από την υγρασία, τη μούχλα και τους μύκητες και ταυτόχρονα φροντίζει για την διατήρηση της απόχρωσης και της εμφάνισης του κτιρίου για πολλά χρόνια.

Αρχιτεκτονική μελέτη: Νίκος Μουστρούφης
Κατασκευή: SK Development

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.