ΔΙΑΚΡΙΣΗ της KRAFT Paints στα Manufacturing Awards 2019

ʽΗ Kraft Paints διακρίθηκε ανάμεσα σε κορυφαίες ελληνικές εταιρίες στα Manufacturing Awards 2019 που διοργανώθηκαν από την Boussias Communications στο Grand Hyatt στην Αθήνα στις 14 Οκτωβρίου 2019. Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της εταιρίας ο κ. Λουκάς Αγγελής, R&D Manager.
Η εταιρία έλαβε το BRONZE Award στην κατηγορία ʽΚαινοτόμα Προϊόνταʼ για την Indoor Air Comfort και Indoor Air Comfort GOLD Πιστοποίηση EUROFINS.
Η Kraft Paints είναι ο πρώτος κατασκευαστής χρωμάτων στην Ελλάδα που μετά από διετή επένδυση, έρευνα και ανάπτυξη, προέβη οικειοθελώς σε ανάλυση των εκπομπών βαφών τοιχοποιίας επιβεβαιώνοντας, διασφαλίζοντας και πιστοποιώντας την ποιότητα των προϊόντων μέσω των πανευρωπαϊκά φημισμένων και αποδεκτών σημάτων «Indoor Air Comfort» και «Indoor Air Comfort GOLD», ώστε να διασφαλιστεί ότι τα προϊόντα δεν ενέχουν κίνδυνο για την υγεία, σε συνεργασία με τον Eurofins, τον κορυφαίο οργανισμό στον τομέα των μετρήσεων εκπομπών πτητικών οργανικών ενώσεων (VOC).ʼ Η σειρά πλαστικών χρωμάτων MASTER για εσωτερικούς χώρους με πιστοποίηση Eurofins λαμβάνουν ιδιαίτερης εκτίμησης από επαγγελματίες και καταναλωτές για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και την κορυφαία απόδοση τους.ʼ

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.