Βράβευση της εταιρίας Δαλκαφούκη Οίκος στα βραβεία Building Materials Awards 2020

Η Δαλκαφούκη Οίκος, με απόλυτη εξειδίκευση στα κονιάματα αποκατάστασης και στα παραδοσιακά δομικά υλικά χωρίς τσιμέντο, αναπτύσσεται συνεχώς στον ευαίσθητο τομέα της αποκατάστασης μνημείων, ιστορικών και διατηρητέων κτιρίων και παραδοσιακών οικισμών και συνόλων. Έχοντας προμηθεύσει με κονιάματα χωρίς τσιμέντο τα περισσότερα από τα σημαντικότερα έργα αποκατάστασης της χώρας μας, η διάκριση των κονιαμάτων που εμπορεύεται η εταιρία Δαλκαφούκη Οίκος θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική.
Οι υποψηφιότητες «Ασβεστοποζολανικό ένεμα, χωρίς τσιμέντο, για την ενίσχυση παραδοσιακών τοιχοποιιών» και «Ασβεστοποζολανικό κονίαμα δομικής αποκατάστασης, χωρίς τσιμέντο» βραβεύτηκαν με Gold βραβεία στις αντίστοιχες κατηγορίες Ενέματα και Κονιάματα Δόμησης. Η υποψηφιότητα «Ασβεστοποζολανικό κονίαμα δομικής αποκατάστασης, χωρίς τσιμέντο» στην κατηγορία Κονιάματα Δόμησης, απέσπασε τη κορυφαία διάκριση Platinum, καθώς είχε την υψηλότερη βαθμολογία στη κατηγορία που διαγωνίστηκε.
Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως αυτά τα κονιάματα επιλέχθηκαν για την αποκατάσταση του Ιερού Κουβουκλίου του Πανάγιου Τάφου στα Ιεροσόλυμα.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.