Τσικανδηλάκης Λευτέρης

 Απόφοιτος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου το 1988. Το 1989 ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές του σπουδές "Βιομηχανικού Σχεδιασμού" με υποτροφία του Ε.Ο.Μ.Μ.Ε.Χ στην DOMUS ACADEMY στο Μιλάνο, με την οποία συνεργάζεται και τον επόμενο χρόνο (1990) στην ερευνητική εργασία με θέμα "ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ". Την περίοδο 1990-1991 συνεργάζεται με το αρχιτεκτονικό γραφείο της Anna Castelli-Ferrieri στο Μιλάνο.
    Είναι ιδρυτικό μέλος της ACF OFFICINA, μιας ομάδας που θεμελιώθηκε από την Anna Castelli-Ferrieri το 1990 και designers διαφορετικής εθνικότητας, με την οποία πραγματοποίησε τις σειρές “Cirri” και “Nomadi”, την παραγωγή των οποίων πραγματοποίησε η Iταλική εταιρία SAMPONET.
Office
    Το αρχιτεκτονικό γραφείο "Λευτέρης Τσικανδηλάκης & Συνεργάτες" ιδρύεται τον Νοέμβριο του 1991 και ασχολείται με αρχιτεκτονικές μελέτες ιδιωτικών και δημοσίων έργων, διαμορφώσεις επαγγελματικών χώρων, αναστηλώσεις διατηρητέων κτισμάτων και εξειδικευμένα με τη μελέτη σχεδιασμού φαρμακείων. Το γραφείο, στο οποίο απασχολούνται άτομα διάφορων ειδικοτήτων όπως αρχιτέκτονες μηχανικοί, διακοσμητές, πολιτικοί μηχανικοί δομικών έργων και γραφίστες, από το 2004 στεγάζεται στην οδό Πατρός Αντωνίου 8 στο Ηράκλειο Κρήτης σε χώρο 205 τ.μ.

http://www.tsikandilakis.net

ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΟ ktirio.gr

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.