Τζανάκη Ελευθερία

Η Ελευθερία Τζανάκη είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός ΕΜΠ, MSC in Advanced Architectural design_Sustainability_Columbia University.
Συμμετέχει στην εταιρεία  εταιρεία Α2Γgreen Αρχιτέκτονες η οποία παρέχει υπηρεσίες σε επιχειρήσεις ή ιδιώτες των οποίων οι δραστηριότητα και η αποδοτικότητα αποσκοπούν, παράλληλα με το οικονομικό κέρδος, σε κοινωνικά και περιβαλλοντικά οφέλη με στόχο την ανύψωση του βιοτικού επιπέδου και της ποιότητας ζωής.
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ της επιχείρησης επικεντρώνονται στην εκπόνηση ειδικών αρχιτεκτονικών μελετών δημιουργίας πρότυπων κτιρίων χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης. Η δραστηριότητα αυτή έχει κατεξοχην άμεσο κοινωνικό περιεχόμενο και ενδιαφέρον αλλά και περιβαλλοντικό αντίκρισμα.
Η εταιρεία Α2Γ green Αρχιτέκτονες αναλαμβάνει καθ΄ολοκληρία την κατασκευή όλων των ειδικών εφαρμογών προκειμένου να παραδόσει στον πελάτη αρχιτεκτονικά άψογο, κατασκευαστικά άρτιο και λιγότερο ενεργοβόρο κτίριο.
Στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της εταιρίας είναι η Παροχή Ολοκληρωμένων Ενεργειακών Υπηρεσιών Στον Κτιριακό Τομέα με τη δημιουργία Συμβάσεων εγγυημένης ενεργειακής απόδοσης (ΣΕΑ)

https://www.tzanaki-architecture.com/architecture

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.