Μητρόπουλος Μιχάλης- A.R.I.S GROUP

Η A.R.I.S. ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 80’, αλλά αναδιαρθρώθηκε σε μεγάλο βαθμό το 2008. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία των αρχαιότερων εταίρων πέρασε στους νεότερους μηχανικούς και συνεταίρους.

Το προσωπικό της A.R.I.S. απαρτίζεται από φιλόδοξους μηχανικούς με υψηλό επίπεδο μόρφωσης, οι οποίοι έχουν μάθει να ενσωματώνουν στον τρόπο εργασίας τους, την συνδυασμένη τεχνογνωσία από την πολυετή εμπειρία της εταιρείας, με την καινοτόμα σκέψη και τις πρωτοποριακές πρακτικές.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται σε διάφορες χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης, καθώς και στην περιοχή των Βαλκανίων και στις χώρες του ΣΣΚΠΚ (GCC Countries), παρέχοντας μελετητικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε διεθνείς οργανισμούς, στις τοπικές αρχές και σε επενδυτές. Οι τομείς στους οποίους δραστηριοποιούμαστε, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα είναι, μεταξύ άλλων, τα αεροδρόμια, τα γήπεδα και οι αθλητικές εγκαταστάσεις, η οικιστική ανάπτυξη, η βιομηχανία, οι εμπορικές και εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις κτλ.

Η A.R.I.S. διαθέτει την εμπειρία και την δημιουργική ικανότητα να διατυπώνει και να μεταδίδει τις προτάσεις της. Οι σχεδιαστικές υπηρεσίες μας στοχεύουν στο να προσδιορίσουν τις φιλοδοξίες των πελατών μας, αλλά και να τις ξεπεράσουν. Σαν αποτέλεσμα, τα παραδοτέα μας είναι custom made λύσεις επικεντρωμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε έργου.

Η A.R.I.S. διαθέτει και διαχειρίζεται την Balanced Scorecard, ως ένα σύστημα στρατηγικού management. Δουλεύουμε την Balanced Scorecard με διάφορους δείκτες απόδοσης (KPI’s) σε 5 αλληλένδετα επίπεδα - προοπτικές (οικονομικά, εσωτερικές διαδικασίες, μάθηση & καινοτομία, πελάτες και προμηθευτές)

Οι αρχαιότεροι εταίροι της A.R.I.S., που διαθέτουν συνεχή εμπειρία άνω των 30 ετών, συνεργάζονται με τους νεότερους εταίρους, σε μια συνεχή προσπάθεια εντοπισμού και ανάλυσης των κοινωνικών και τεχνολογικών αλλαγών, που επηρεάζουν τον τρόπο και την πρακτική της αρχιτεκτονικής και του σχεδιασμού γενικότερα.

 

https://www.arishellas.com

ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΟ ktirio.gr

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.