Κυριαφίνη Θεοδώρα - Λυμπεριάδου Φωτεινή / Αρχιτεκτονική του Ευ Ζην

Διεθνώς βραβευμένο γραφείο που στοχεύει μέσω βιοκλιματικού, οικολογικού και ολιστικού σχεδιασμού στη δημιουργία χώρων που δρουν θετικά στην ψυχολογία του χρήστη και προσφέρουν ευεξία, ενίσχυση της υγείας και χαρά. Η ‘Αρχιτεκτονική του Ευ Ζην’ ιδρύθηκε το 2006 με έδρα τη Θεσσαλονίκη από τις Θεοδώρα Κυριαφίνη, Φωτεινή Λυμπεριάδου και Ανδρονίκη Λυμπεριάδου. Το 2013 εξελίχτηκε σε ετερόρρυθμη εταιρεία με την προσέλευση δύο ακόμα μελών, του Κωνσταντίνου Δεσποτίδη και της Ευθυμίας Αντωνιάδου, με σκοπό την εκπόνηση αρχιτεκτονικών μελετών δημοσίων έργων μεγάλης κλίμακας.
ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΥΡΙΑΦΙΝΗ: Αρχιτέκτων Μηχανικός, Diplom - Ingenieur Technische Hochschule Darmstadt Γερμανίας με εξειδίκευση στον οικολογικό, βιοκλιματικό σχεδιασμό, στον ιαματικό τουρισμό και spa. Από το 1986 ελεύθερος επαγγελματίας με έδρα τη Θεσσαλονίκη και αντικείμενο μελέτες ιδιωτικών και δημοσίων έργων. Ενεργό μέλος σε συλλόγους και οργανώσεις για την προστασία του περιβάλλοντος. Από το 1992 ασχολείται παράλληλα με την εκπαίδευση στον τομέα Αρχιτεκτονικής και Εφαρμοσμένων Τεχνών και ερευνά μεθόδους ατομικής ανάπτυξης.
ΦΩΤΕΙΝΗ ΛΥΜΠΕΡΙΑΔΟΥ: Αρχιτέκτων Μηχανικός, BArch Kingston University και Grad Diploma on Architecture Bartlett School of Architecture, University College London, με κατεύθυνση στην αειφόρο αρχιτεκτονική. Eργάστηκε στο Λονδίνο από το 2000 ως το 2005 στο αρχιτεκτονικό γραφείο Giles Pike Practice. Δημιούργησε την ομάδα ‘λ-team’ με στόχο υπηρεσίες κατασκευής στον ιδιωτικό τομέα. Από το 2005 ελεύθερος επαγγελματίας με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

www.euzenarchitecture.com

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.