ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ: ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

  • Δημοσιεύτηκε: 2018 / τεύχος 2 / σελίδα 77

Η επιτυχία στο σχεδιασμό του φωτισμού ενός εστιατορίου αξιολογείται ως προς τη δημιουργία της κατάλληλης ατμοσφαίρας, την ικανοποίηση των ιδιαίτερων αναγκών και επιθυμιών του κάθε ατόμου - πελάτη, την ιδανική παρουσίαση των εδεσμάτων, καθώς και την ανάδειξη τησ αρχιτεκτονικής και διακόσμησης του χώρου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΤΙΡΙΩΝ

Παρά τη γενική βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και την εξέλιξη των υλικών και των τρόπων δόμησης των κτιρίων, η αίσθηση ασφάλειας μέσα σ’ αυτά ή στον περίγυρό τους δεν είναι…
Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ

Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ

Η ενσωμάτωση συστημάτων εκμετάλλευσης φυσικού φωτισμού με αισθητήρες σύζευξης φυσικού - τεχνητού φωτισμού στη σύγχρονη καθημερινότητα αποτελεί αναμφίβολα μια μεγάλη πρόκληση για την κοινωνία με το δεδομένο ότι αυτό θα…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.