ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ: ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

  • Δημοσιεύτηκε: 2018 / τεύχος 2 / σελίδα 77

Η επιτυχία στο σχεδιασμό του φωτισμού ενός εστιατορίου αξιολογείται ως προς τη δημιουργία της κατάλληλης ατμοσφαίρας, την ικανοποίηση των ιδιαίτερων αναγκών και επιθυμιών του κάθε ατόμου - πελάτη, την ιδανική παρουσίαση των εδεσμάτων, καθώς και την ανάδειξη τησ αρχιτεκτονικής και διακόσμησης του χώρου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ

Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ

Η ενσωμάτωση συστημάτων εκμετάλλευσης φυσικού φωτισμού με αισθητήρες σύζευξης φυσικού - τεχνητού φωτισμού στη σύγχρονη καθημερινότητα αποτελεί αναμφίβολα μια μεγάλη πρόκληση για την κοινωνία με το δεδομένο ότι αυτό θα…
ΔΙΚΤΥΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

ΔΙΚΤΥΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

H αυξανόμενη σημασία της καλωδιακής υποδομής στα σύγχρονα κτίρια επιβάλλει την ενεργοποίηση των μελετητών και προς την κατεύθυνση αυτή με την ένταξη των αντίστοιχων συστημάτων στο σχεδιασμό του κτιρίου.
ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΔΙΟΔΟΙ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΦΩΤΟΣ

ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΔΙΟΔΟΙ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΦΩΤΟΣ

Οι οργανικές δίοδοι εκπομπής φωτός (OLED), που αποτελούν εμπορική πραγματικότητα για την τεχνολογία κινούμενης εικόνας, προκαλούν τις επιχειρήσεις κατασκευής φωτιστικών σωμάτων να τις αξιοποιήσουν για την παραγωγή πρωτοποριακών φωτιστικών πηγών.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.