Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΩΝ "ORBIT"

  • Δημοσιεύτηκε: 2021 / τεύχος 01 / σελ. 98

Το γραφείο DANILOF light + visual perception, στο οποίο ανατέθηκε η μελέτη φωτισμού του κτιρίου, εργάστηκε δημιουργικά σε συνεργασία με πολλές ομάδες και διαφορετικές ειδικότητες, από τα πρώτα στάδια του έργου έως τη μελέτης εφαρμογής, τη δημοπράτηση και την επίβλεψη της κατασκευής. H συνεργασία ξεκίνησε με τους project managers της Noval Property και τα δύο αρχιτεκτονικά γραφεία LC Architects & Vikelas Architects. Κατόπιν επεκτάθηκε σε όλη την ομάδα, στους Η/Μ μελετητές LDK Consultants, στους σύμβουλους βιωσιμότητας DCarbon και τους σχεδιαστές τοπίου Ecoscapes. Απώτερος στόχος αυτής της πολυεπίπεδης συνεργασίας ήταν η οργανική ένταξη του φωτισμού σε όλα τα επίπεδα του έργου πριν από την κατασκευή.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ

O φωτισμός ασφάλειας αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την ασφαλή εκκένωση των κτιρίων που δέχονται κοινό, σε περίπτωση διακοπής του κανονικού φωτισμού.
ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ

H λεπτομερής μελέτη όλων των παραμέτρων του φωτισμού του εκθεσιακού χώρου, των όψεων και των κοινόχρηστων χώρων του μουσείου, με προτεραιότητα την προστασία αλλά και την αποτελεσματική προβολή των εκθεμάτων,…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.